Houten shutters op maat maken? 0 1092

Iets wat we tegenwoordig steeds vaker terugzien in woningen: dat zijn houten shutters. Niet zo gek, want er zijn heel veel voordelen aan het hebben van houten shutters in jouw woning. Zo zijn ze allereerst hartstikke sfeervol. Bovendien zijn ze praktisch, want je kunt met de shutters het licht reguleren in jouw ruimte. Klinkt goed? In deze blog vertellen we je precies waar je terechtkunt voor het op maat laten maken van houten shutters.

Waar kun je houten shutters op maat laten maken?

Voor het op maat laten maken van houten shutters, raden we je aan om een kijkje te nemen bij Van Eyck Shutters. Deze partij is gespecialiseerd in het op maat laten maken van houten shutters voor in jouw ruimte. Daarbij zijn er heel veel mogelijkheden.

houten shutter op maat keuken

Premium, Cottage of Special houten shutters?

Wanneer je houten shutters wilt kopen bij Van Eyck Shutters dan is het goed om te weten dat je kunt kiezen uit verschillende collecties. Ga je voor de Premium, Cottage of Special collectie? We leggen je kort het verschil uit:

  • Premium Collectie: de premium collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. Deze collectie is bestand tegen luchtvochtigheid. Maak een keuze uit diverse lamelbreedtes, tilt rod of clearview bediening en diverse kleuren..
  • Cottage Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout met een zicht- en voelbare houtnerf. Deze shutters hebben een karakteristieke uitstraling. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met een tilt rod of clearview bediening.
  • Special Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van Lindehout. Ze worden volledig glad gelakt en passen perfect bij een modern interieur. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Lamelbreedtes

Naast dat je de keuze hebt uit diverse collecties, is het ook belangrijk om te weten dat je een keuze moet maken uit diverse lamelbreedtes, namelijk 63, 76, 89 en 114mm. De houten shutters zijn toepasbaar op zowel ramen in standaardvormen als speciale vormen. Geef dus aan in welke maat je de shutters wilt en de specialisten van Van Eyck Shutters zorgen ervoor dat dit wordt gedaan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen