Kledingtips voor de juiste foute party outfit 0 654

foute party

Feestjes kan je organiseren met behoorlijk wat thema’s. De Foute party is wel een van de meest populaire thema’s. het is een thema wat je het hele jaar door kan vieren, er zijn geen vaste momenten voor. Zit je er even helemaal doorheen of valt er wat te vieren, dan is een Foute Party een leuk idee om de sleur te doorbreken. Je vindt een hoop foute kleding op FopEnFeestwinkel.nl. we helpen je graag op weg met een aantal kledingtips om goed voor de dag te komen. 

Alle Sjonnies en Anita’s verzamelen 

Sjonnie en Anita zijn wellicht wel de meest bekende foute typetjes die er in ons land bekend zijn. Daarbij mag je denken aan panterprintjes all over, fouten hoeden en laarzen. Een legging met een panterprintje is iets wat wellicht niet iedereen in de kast heeft hangen. Het is iets wat bij zowel hem  als haar geschikt is. Hoe meer ordinair, hoe leuker het is bij een fout feestje. Kijk eerst bij jezelf en je vriendin in de kast wat je hebt hangen voor je naar de winkel gaat. 

Niemand komt aan Maaskantje 

Ken je ze nog, de jongens en meiden van New Kids? We hebben het over typetjes die het zeer goed doen bij een Fout Feestje. Natuurlijk zet je niet zelf de schaar in je haar om een fout matje te creëren. Een pruik maakt een hoop goed. Trek die foute trainingspakken en sneakers maar aan en vergeet niet als vrouw om je eens goed op te tutten met zeer veel make up. Zolang je de zaak niet laat ontploffen bij jouw gastheer of gastvrouw ben je met deze kledingstijl klaar voor een feestje. 

Lallen met de karaoke 

Wanneer je klaar bent met zoeken naar foute feestkleding is het een kunst om je te verdiepen in de karaoke. Vrijwel iedereen heeft wel een speaker en een microfoon liggen die je hiervoor kan gebruiken. Karaoke doet het altijd goed. Kies zo fout mogelijke liedjes uit die je met toch wel enige gêne ten gehore brengt of laat brengen. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen