Kadotip: een bedrukt tegeltje met foto of tekst 0 3985

Ben jij op zoek naar het ultieme creatieve idee voor een dierbaar persoon? Dan vind je hieronder het perfecte cadeau om te geven! namelijk een bedrukt tegeltje met foto of tekst. Hoe leuk en origineel is dat?!

Een persoonlijk tegeltje maken

Een super creatief cadeau geven waarmee je je onderscheid van de rest? Geef dan een bedrukte tegel met foto of tekst cadeau. Je kan het tegeltje maken en van begin tot einde zelf ontwerpen of deels gebruik maken van bestaande voorbeelden en designs die beschikbaar zijn. Door de software/editor te gebruiken, kun je elk element op de tegel aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan jullie favoriete spreuk of die specifieke foto waar jullie beide enorm leuke herinneringen aan koesteren. Combineer foto en tekst om het ultieme cadeau te geven. De tegels zijn gemaakt van keramiek en zeer stevig. Door de glanzende vernislaag komt jouw ontwerp of foto er perfect uit te zien en is de tegel ook geschikt voor buiten. Ook is het opberghaakje wat op de achterkant van het tegeltje extra handig om de tegel op een mooie plek in huis (of buiten) te kunnen hangen.

Laat het tegeltje bedrukken met een foto

Vind je een foto tegel of tegel met logo een leuk idee om cadeau te doen aan de klanten van je bedrijf? Ook dat is mogelijk! Neem daarvoor contact op met de afdeling zakelijk om aan klanten te laten zien dat je extra veel moeite hebt gedaan om een origineel cadeau te ontwerpen om jullie goede relatie te bezegelen.

De tegel kan vervolgens bezorgd worden op een door jou vooraf gekozen adres of rechtstreeks verstuurd worden aan je klantrelaties. Heb je tegels op korte termijn nodig? Neem dan ook contact op met de afdeling zakelijk om te kijken wat er op korte termijn mogelijk is.

Kortom; ben je op zoek naar een leuk cadeau om een dierbaar persoon te verrassen om je fijne relatie met klanten te bezegelen? Bedruk dan eens zelf een tegel en stuur die vervolgens via de post op.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen