Hoe neem jij je eten en drinken mee naar kantoor? 0 659

Hoe neem jij je eten en drinken mee naar kantoor

Voor velen is het een herkenbaar tafereel, je bedenkt je ’s ochtends op het laatste moment dat je nog wat voor de lunch mee moet nemen. Heb je niks in huis? Dan haal je waarschijnlijk even snel wat in de supermarkt of bij het tankstation. Vaak niet de meest gezonde keuze en duurzaam is het ook niet. Zonder dat je het wellicht doorhebt kun je dus wel wat hulpmiddelen gebruiken. Even simpel als doeltreffend is het dan om de juiste benodigdheden in huis te halen. Denk daarbij niet alleen aan de juiste ingrediënten, maar zeker ook aan dingen als lunchpotten en drinkbekers. 

Houd het vers

Het belangrijkste voor je lunch is natuurlijk dat het vers blijft. Je brood moet niet helemaal uitgedroogd zijn als je lunch begint en de muesli wil je natuurlijk pas in je yoghurt doen als je ervan gaat eten. Dan zijn een broodtrommel en een lunchpot eigenlijk onmisbaar. Je brood blijft lekker vers in een broodtrommel en je voorkomt dat ze helemaal platgedrukt worden zoals gebeurt wanneer je het in een boterhamzakje meeneemt. Een lunchpot of een duobeker geeft je dan weer de mogelijkheid om yoghurt of kwark mee te nemen en direct ook fruit of muesli om er doorheen te roeren. 

Neem je eigen drinken mee

Wat ook altijd handig is, is om je eigen drinken mee te nemen. Pak bijvoorbeeld een waterfles, om op kantoor bij te vullen of neem een thermoskan mee met je eigen koffie. Hiermee bespaar je geld, dat je niet uitgeeft aan een wegwerpflesje drinken of koffie van een koffietentje. Bovendien draag je ook een duurzaam steentje bij, het is immers beter voor het milieu om elke keer dezelfde fles te gebruiken, om zo het afval en de plasticproductie te beperken. 

Ontwerp je eigen lunchbenodigdheden met MyMepal

Een leuke manier om je eigen look & feel te geven aan je lunchpotten, broodtrommels en drinkbekers is om de tool van MyMepal te gebruiken. Met die tool kun je een foto, illustratie of tekst op je spullen laten drukken. Zo heb je altijd een persoonlijke en unieke lunch mee. Neem een kijkje op hun homepage voor meer informatie en om aan de slag te gaan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen