Hoe houd je het spannend in de slaapkamer? 0 589

Hoe houd je het spannend in de slaapkamer?

Als jij en je partner al wat langer bij elkaar zijn, zul je het vast wel gemerkt hebben: Het eerste vuur neemt na verloop van tijd wat af. Seks gaat niet altijd meer vanzelf, en je kunt wel een oppepper gebruiken. Dan kun je van alles doen. Van rollenspellen tot speeltjes, tot romantische dates en massages. Ieder koppel is anders, maar in dit stuk wil je wat ideeën geven. Hopelijk raak je geïnspireerd en kunnen jij en je partner nieuw leven in jullie relatie in de slaapkamer blazen. Een tripje naar de beste sexshop Amsterdam is sowieso een aanrader, maar ook bij de lokale sexshop kun je terecht voor de meeste dingen.

Praten, praten en nog eens praten

Als de intimiteit tussen jou en je partner iets is afgenomen over de jaren heen, is het goed om het er eens over te hebben samen. Wellicht zijn er dingen die je samen kunt en wil onderzoeken. Denk daarbij aan rollenspellen, of het introduceren van speeltjes. Niet iedereen staat voor deze dingen open, daarom is het verstandig om er van tevoren goed over te praten. Je kunt niet zomaar ongevraagd iets nieuws introduceren, tenzij je weet dat dit in je relatie wel kan. Niet ieder stel is hetzelfde, en je moet vooral respect hebben voor je partner. Dat is het voornaamste.

Sexy kleding doet het altijd goed

De meeste mensen vinden het leuk als hun partner moeite doet. Een sexy outfit kan een verrassing zijn die juist wel precies doet wat je hoopt: wat extra vuur in de relatie. Je kunt je partner verrassen of je kunt samen iets uitzoeken. Ook met speeltjes kun je veel lol hebben samen. Voor sommige mensen is het idee even wennen, maar het is absoluut niks om je voor te schamen. Neem het allemaal stap voor stap in je op, en je kunt zelf kijken waar je je comfortabel bij voelt, en waarbij niet. Het avontuur samen staat voorop. Veel plezier!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen