Twijfel je om een hair weave te kopen? Dit zijn de pro’s en con’s 0 958

hair weave

Als je weinig of dun haar hebt, of je wil simpelweg een nieuw kapsel, kies je voor een weave. Dit zijn een soort extensions die men vast zet doormiddel van kleine vlechtjes. Een voordeel van een hair weave is dat deze lang en goed blijven zitten. Toch zitten er ook nadelen aan een hair weave. Twijfel jij om een hair weave te kopen? We vertellen je in dit artikel alle voor- en nadelen van hair weave, zodat jij makkelijk een keuze maakt.

Wat is een hair weave precies?

Een hair weave is een soort hair extension. Waar je met hair extensions heel plaatselijk werkt, werk je met een hair weave over het gehele haar. Hierdoor is het mogelijk een geheel nieuw kapsel te creëren. Hierdoor vergelijk je het ook wel met een pruik. Je kan zelf een hair weave kopen,of een kapper koopt het voor je. Of een hair weave bij jou past, hangt af van jouw voorkeuren. Alle voor- en nadelen van een hair weave vind je hieronder.

1.    Je hoeft er niet naar om te kijken

Een groot voordeel van hair weave is dat het lange tijd blijft zitten en je er hierdoor niet meer naar om hoeft te kijken. Wanneer je dus graag een vollere bos met haar wil en dit niet om de haverklap wil bijwerken, kies je voor een hair weave. Een kapper vlecht de weave op professionele wijze in je haar, waardoor het net lijkt of het jouw natuurlijke haar is.

2.    Geen hitte of chemicaliën

Bij het zetten van weaves gebruikt men geen hitte of chemicaliën, wat een groot voordeel is. Van hitte en chemicaliën slijt je haar namelijk een stuk sneller. Als je graag zuinig bent op je eigen haar, dan raden wij het aan om weaves te zetten in plaats van andere extensions die met hitte worden bevestigd.

3.    Je kan weaves niet zomaar uitdoen

Veel mensen vinden het een nadeel van weaves dat je ze niet zomaar uit kan doen. Wanneer je dus even geen zin hebt in langer haar, is het niet mogelijk om deze extensions uit te doen. Ben je op zoek naar extensions die je wel eerder uitdoet? Kies dan niet voor een hair weave.

4.    Niet altijd makkelijk te wassen

Een ander nadeel is dat weaves niet altijd even gemakkelijk te wassen zijn. Dit is afhankelijk van hoeveel weaves er in je haar vastzitten. Als het er niet al te veel zijn, was je gemakkelijk je haar. Zit je hele haar vol met weaves? Dan is dit misschien wat lastiger. Dit betekent echter niet dat je je haar helemaal niet meer kan wassen.

Zoals je ziet heeft een hair weave voordelen en nadelen. Kijk of een hair weave goed bij jou past voor je dit laat zetten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen