Herinnering ’s ring 0 2403

ring

Ik ben een studente van 18 jaar oud en woon nog thuis bij mijn ouders. Nu word mijn oma volgende week 60 jaar en willen wij iets bijzonders geven. Mijn oma en overgroot oma leven nog en ik en mijn moeder hadden als idee om voor ons vieren een ring te laten maken. Het is voor ons erg bijzonder dat er 4 generaties vrouwen uit onze familie nog in leven zijn en wij vinden dit een mooie aangelegenheid om dan samen een mooie herinnering hieraan te hebben. Wij hebben ervoor gekozen om samen sieraden laten maken. Hiermee kunnen wij de sieraden zelf ontwerpen en aangeven wat wij mooi vinden. Hierdoor kunnen wij de sieraden ook tijdloos maken waardoor bij overlijden de sieraden door gegeven kunnen worden binnen onze familie aan de volgende generatie vrouwen. 

Het sieraad

Wij hebben gekozen voor een ring omdat deze over het algemeen bij elke outfit past, en je deze vaak voor altijd draagt. We hebben op internet gezocht naar een goede goudsmid en zijn uitgekomen bij Nelleke Plegt. We hebben bij haar een afspraak gemaakt en aangegeven hoe wij onze ring eruit wouden laten zien. Het voordeel van een goudsmid is dus dat je daar zelf met de goudsmid een ontwerp kan maken en de ring dan zo gemaakt word. Hierdoor blijft de ring erg persoonlijk. Nadat wij de ring gekozen hadden hebben wij onze maten van onze vingers opgemeten en ik had bijvoorbeeld maat 52. 

Geven van de ring

Nadat mijn moeder en ik de ringen hebben opgehaald zijn wij naar de verjaardag van mijn oma gegaan. Hier hebben we de ring aan haar gegeven en ze vond hem heel erg mooi. De rest van de familie die ook op de verjaardag was vond de ring prachtig. Ze vonden het allemaal ook een erg leuk idee om dit als cadeau te geven. Nadat we alle 4 de ring omhadden hebben we nog een leuke foto gemaakt en het voelde als een soort verbondenheid. Het cadeau was zeker geslaagd!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen