Een snelle makeuplook maak je zo! 0 504

Als je make-up wilt dragen, dan is het van belang dat je de make-up goed aanbrengt. Doordat je de make-up goed op de juiste manier aanbrengt, zal je geen last hebben van oneffenheden. Make-up dragen is erg leuk, je kunt namelijk variëren met veel verschillende soorten. Wanneer je make-up wilt kopen, dan zal je moeten beginnen met de basis.

Creëer een goede basis voor de rest van je make-up

Foundation is de basis van de make-up. Foundation zal er dan ook voor zorgen dat oneffenheden zullen verdwijnen in het gezicht. Dit betekent dat je een egaal gezicht krijgt. Als je foundation wilt kopen, dan is het van belang dat je de juiste foundation koopt. Als je dit niet doet, kan je puistjes krijgen en oneffenheden krijgen. Maar hoe weet je welke foundation bij je past? Dat is best wel lastig, vooral omdat niemand dezelfde type huidskleur heeft.

Het beste wat je kunt doen als je op zoek bent naar de perfecte foundation voor jouw huid is om lang een winkel te gaan waar ze er echt verstand van hebben. Ga dus niet naar een drogist, maar naar een winkel waar ze echt gespecialiseerd zijn in make-up. Deze mensen adviseren mensen dagelijks en weten precies wat wel en niet werkt. Mocht je dan nog vragen hebben dan kunnen zij die ook meteen voor jou beantwoorden.

Houdt het simpel zo bespaar je tijd

Wanneer je snel door moet maar toch een laagje make-up op wilt doen is het belangrijk dat je het simpel houdt. De basis is belangrijk om goed aan te brengen. Wanneer je ook uit wilt stralen dat je niet zoveel make-up op hebt, kan een bruine mascara een goede optie zijn. Hierdoor valt het minder op dat je mascara op hebt en behoud je een natuurlijke look.

Een mooi lipstick of een simpele lipgloss kan ook veel doen voor je gezicht. Lipstick of lipgloss hoeft niet lang te duren, daarom is het ook perfect om op te doen als je weinig tijd hebt.

Teken je wenkbrauwen licht en kijk hoeveel tijd je nog hebt

Wanneer je je basis erop hebt zitten, je mascara en je lippen hebt gedaan dan zijn alleen je wenkbrauwen nog niet gedaan. Wenkbrauwen tekenen hoeft niet lang te duren, vooral als je ze eerst uit lijnt en daarna invult. Je zult zien dat je ze dan binnen no time erop hebt zitten. Je wenkbrauwen tekenen kan net zoals lipstick opdoen behoorlijk wat verschil geven aan je gezicht.

Mocht je dit allemaal hebben gedaan en nog tijd over hebben, dan kun je altijd nog kijken voor blush of oogschaduw. Als je moet kiezen dan is blush vaak gemakkelijker en sneller aan te brengen dan oogschaduw. Door blush kun je je jukbeenderen ook veel meer accentueren. Let wel op, als je een opvallende kleur lipstick op hebt gedaan dan is het vaak niet mooi als je ook hele gepigmenteerde blush op doet. Je naturelle look vervalt dan en soms kan het dan ook echt te veel worden en dat wil je natuurlijk zien te voorkomen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen