Een refurbished iPhone kopen voor je kinderen 0 768

iphone refurbished

Een refurbished telefoon is goedkoper dan een nieuwe. Hierdoor kun je geld besparen terwijl je toch een van de nieuwste telefoons hebt. Ook ideaal voor je kinderen die zo toch mee kunnen met de nieuwste gadgets maar niet de hoofdprijs kunnen of willen betalen. De refurbished iPhone 8 is een telefoon die na de eerste keer opnieuw de markt op is gebracht door de producent van de telefoon. De producent kan hier verschillende redenen gehad hebben. Het toestel is wanneer het refurbished is altijd zeker vrij van defecten of krassen. De telefoon is dan zo goed als nieuw. In dit blog lees je alles over het refurbishment van de iPhone 8.

De refurbished iPhone 8

Zoals al gezegd betekent refurbished dat de telefoon opnieuw in de markt gezet wordt en opnieuw wordt verkocht aan de klanten. Dit kan verschillende redenen hebben. De meest voor de hand liggende reden is dat hij eerder niet verkocht is misschien wel de komst van een nieuwer product. Veel mensen verliezen dan de interesse in de oudere producten zoals de iPhone 8. Soms gaat een bedrijf failliet en ook dan worden niet verkochte telefoons teruggestuurd naar de fabrikant die ze dan weer kan controleren op defecten en opnieuw kan verkopen aan de consument. Refurbished telefoons zijn altijd goedkoper dan wanneer je deze als nieuw zou kopen. Soms is een refurbished product eigenlijk een nieuw product, maar wordt niet als zodanig verkocht. Je hebt dan een nieuw product voor een lagere prijs. De korting kan oplopen tot wel 40% van de nieuwprijs.

De iPhone 8

De iPhone 8 is een telefoon uit de elfde generatie van de lijn met iPhones en is voor het eerst uitgekomen in september 2017. Hierna is de telefoon langzaam over de hele wereld uitgebracht. Regio voor regio kreeg de nieuwe iPhone 8. Dit model iPhone introduceerde verschillende vernieuwende functies. Zo kan de telefoon zonder kabel worden opgeladen. Ook zijn de camera, het display en de processor er enorm op vooruit gegaan sinds het voorafgaande model. De camera kan fantastische foto’s maken, ook als hij maar weinig licht tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is het toestel sneller dan alle voorgaande modellen. Naast de iPhone 8 kwam op hetzelfde moment ook de iPhone 8 Plus uit. De iPhone 8 Plus is wat groter dan de gewone iPhone 8 en heeft standaard een groter werkgeheugen. Met de nieuwe iPhones is ook de nieuwste variant van het besturingssysteem uitgebracht: iOS 12.

Voordelig een relatief nieuw model iPhone

Zoals al gezegd werd de iPhone 8 in september 2017 aangekondigd. Dat is nog helemaal niet zo lang geleden en toch worden ze al goedkoop refurbished aangeboden. Een grote reden hiervan kan zijn dat er nu alweer een nieuwe iPhone op de markt is: de iPhone X. De prijs van oudere modellen daalt wanneer een nieuw product de markt op komt, zelfs als deze net een jaar oud zijn. Als je een refurbished iPhone 8 aanschaft (kijk bijvoorbeeld eens bij Mobico), dan kun je een relatief nieuw model iPhone kopen met tot wel 40% korting op de nieuw prijs. Je hebt niet het allernieuwste model, maar wel een nieuwer model dan de meeste mensen. Ook ben je ervan verzekerd dat de telefoon er zo goed als nieuw uitziet en goed functioneert. Op deze manier bespaar je dus toch al gauw honderden euro’s!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen