Een onvergetelijke bruiloft organiseren; 3 tips 0 784

bruiloft organiseren

Een bruiloft moet uiteraard een onvergetelijke dag zijn omdat jij en je geliefde elkaar op deze dag het ‘ja woord’ geven. Naast dit mooie moment moet de dag soepel verlopen en alles naar wens zijn. Om een dag als deze te organiseren is een strakke en langdurige planning benodigd. Zo kan je denken aan het huren van een trouwlocatie, trouwauto en het tijdig kiezen van de jurk. In dit artikel lees je diverse tips voor het organiseren van een onvergetelijke bruiloft.

1. Locatie

De eerste stap waar je als bruidspaar aan denkt is natuurlijk de locatie. Zonder locatie kun je haast geen verdere stappen ondernemen. Zoek naar een locatie binnen jullie budget, met genoeg plek voor alle gasten, een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid en die aan jullie wensen voldoet. Een locatie kan haast nooit 100%  matchen met al jullie wensen. Vraag wat er eventueel mogelijk is aan de verhuurders en sluit compromissen om jullie dag onvergetelijk te maken. Op de locatie moet ook mogelijkheid zijn om te kunnen eten. Dit kan via een externe catering, of catering van de locatie zelf. Proef, proef, proef! Laat je niet te snel overhalen, maar bekijk de diverse mogelijkheden in de buurt van de trouwlocatie en schotel de gasten en jullie zelf iets voor waar van genoten kan worden!

2. Kleding en make – up

Naast de locatie en de catering is het belangrijk dat de kleding zorgvuldig uitgekozen is. Voor een onvergetelijke bruiloft moeten de trouwjurk en het trouwpak volledig naar wens zijn. Jullie zijn tenslotte diegene die gaan trouwen en voor een dag in het middelpunt staan. Mits het budget dit toelaat kunnen getuigen tegenwoordig zelf van een outfit voorzien worden, met een kleine bijbetaling voor schoenen of manchetknopen bijvoorbeeld. Het is natuurlijk wel zo leuk als er één lijn zit in de outfits. Vooral voor de bruid is het kapsel erg belangrijk, maar ook de bruidegom kan denken aan een verse knipbeurt en het mooi in model brengen door een kapper of kapster. Als je vriendinnen handig zijn, dan is het top. Zijn ze dit niet? Laat je haar en make up dan doen door een professioneel die zijn of haar steentje kan bijdragen aan je onvergetelijke dag!

3. Fotograaf

Wat is een onvergetelijk dag als je hier niet van kunt nagenieten? Huur een fotograaf in om alle mooie momenten vast te leggen en te bewaren om lekker van te kunnen nagenieten. Begin vroeg met zoeken om diverse prijzen te kunnen vergelijken en ook om de juiste stijl te bepalen. Diverse trouwfotograven hebben namelijk elk hun eigen stijl, dit moet uiteraard ook bij het bruidspaar passen. Daarnaast kan er ook gedacht worden aan een ware trouwfilm, het is maar net hoe ver je budget reikt en op welke manier(en) je terug wilt kijken naar deze speciale dag!

Een trouwerij moet aan al jullie wensen voldoen, indien dit mogelijk is. Van locatie tot bruidscadeaus, moet dit perfect geregeld zijn. Begin op tijd met plannen (lees zo’n 12 maanden van tevoren), dit is namelijk echt nodig en geeft je ruimte voor eventuele wijzigingen in de planning. Geniet van deze onvergetelijk mooie dag!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen