Cavallaro overhemden zijn stijlvol, uniek maar vooral stoer! 0 1013

cv.1090015.63000.1_1

In 1999 begon het met een zijde stropdas… Giuseppe Cavallaro was vastberaden om de Italiaanse modestijl naar Nederland te halen. Deze stropdassen markeerde het begin van een groot Nederlands-Italiaans mode merk. Maar een kleine drie jaar later produceerde Giuseppe Cavallaro zijn eerste overhemden lijn. Zijn typische Italiaanse stijl was al snel een grote hit in Nederland. Dat is ok niet gek als je de collectie Cavallaro overhemden bekijkt. Het zijn stuk voor stuk prachtige ontwerpen die door iedere man gedragen kunnen worden maar toch stuk voor stuk uniek zijn.

Cavallaro de officiële fashion sponsor van Arsenal

Als je denkt, waar ken ik dit merk toch van…. Dan zal het je vanaf nu wel opvallen dat de voetbalclub Arsenal voorzien worden van pakken, overhemden en stropdassen van Cavallaro. Hiermee bereikte het merk in 2017 een nog grotere naamsbekendheid. Want toen werd Cavallaro de officiële fashion sponsor van Arsenal!

De kleermakers verafschuwen automatisering en machines

Het overhemden merk Cavallaro komt oorspronkelijk uit Napels. Deze Italiaanse stad staat al honderden jaren bekend om zijn handgemaakte kleding. De kleermakers die werkten aan de Cavallaro overhemden verafschuwde automatisering en machines. Het oog voor detail dat de kleermakers in Napels hebben, ziet met duidelijk terug in de overhemden en pakken uit de collectie van Cavallaro.

Waar koop je een Cavallaro overhemd?

Ben jij na het zien van de collectie overhemden van Cavallaro ook zo verknocht aan dit merk? Wilt je jouw man ook wel eens in zo’n prachtig overhemd zien? Bezoek dan de website van Overhemden.com en kies een uniek Cavallaro overhemd voor jouw man uit!

Dames Cavallaro blouses

Heb je geen man of draagt hij nooit overhemden, shop dan voor jezelf een prachtige Cavallaro blouse! Naast de welbekende heren overhemden produceert Cavallaro namelijk ook dames blouses. Deze hebben een getailleerde pasvorm en zijn gemaakt van katoen, polyamide en elastaan. De blouses hebben de knopen dicht op elkaar zitten voor

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen