T-shirts met V-hals maken jouw man aantrekkelijker! 0 803

shirtsofcotton-t-shirt-soc-03-front-1500px-uitsnede_1.jpg.pagespeed.ce.Fk41k9v5qC

Een gewoon standaard T-shirt is toch nog in meerdere modellen verkrijgbaar. Als je alleen al kijkt naar de hals van een T-shirt heb je bijvoorbeeld de ronde hals maar ook de V-hals. Een T-shirt met V-hals wordt vandaag de dag meer gedragen dan de ronde hals. Het T-shirt met een ronde hals zie je eigenlijk alleen nog gedragen worden onder een trui met diezelfde ronde hals of een overhemd met stropdas. Als jouw man vaak overhemden zonder stropdas draagt, dan is een T-shirt met V-hals veel meer geschikt. Hierdoor zie je het T-shirt niet zitten als hij het bovenste knoopje loslaat. Dit geeft een netjes maar toch een wat losser effect.

Draagt jouw man geen overhemd maar wel een T-shirt?

Vroeger werd het T-shirt gezien als onderkleding, net zoals een hemd en een onderbroek. Al een hele poos is dat niet meer het geval. Steeds meer mannen dragen tijdens het uitgaan of in de zomermaanden alleen een T-shirt zonder daarover nog wat aan te trekken. Dat kan ook goed want de –T-shirts van tegenwoordig zijn daar speciaal voor gemaakt. Er worden mooie stoffen en leuke prints gebruikt om het T-shirt een leuke uitstraling te geven. Draagt jouw man al T-shirts met V-hals?

Een T-shirt met V-hals accentueert de juiste plek!

Uit onderzoek is gebleken dan een vrouw langer kijkt naar een man met een V-hals T-shirt! Dit komt waarschijnlijk doordat de V-hals zijn borst accentueert. Hierdoor lijkt de man breder en komt zijn postuur beter uit. Wil je dat jouw man ook meer opvalt? Laat hem dan een mooi V-hals T-shirt dragen. Het liefst ook met een mooi aangesloten pasvorm waardoor het shirt goed om het lichaam sluit. Mooi V-hals T-shirts van een uitstekende kwaliteit en voor een goede prijs vind je op de website van ShirtsofCotton.com

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen