Blåkläders schilderkleren voor hem en haar 0 541

schilderkleren

Blåkläder is een Zweeds bedrijf, dat bekend is geworden om zijn werkkleding. Het bedrijf let bij zijn productie van werkkleren heel erg op duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Blåkläder houdt zich constant bezig met de innovatie van zijn werkkleding, waarbij veiligheid en duurzaamheid centraal staan. Het polyester in de werkkleding bijvoorbeeld wordt steeds meer gerecycled. In Blåkläders assortiment vind je onder andere werkkleren en reflecterende kleding.

Bij Blåkläder is een uitstekende kwaliteit gewaarborgd

Het Zweedse merk heeft het productieproces van zijn assortiment volledig in eigen beheer, waardoor er een constante zorg besteed wordt aan het hele productieproces van ontwerp tot afwerking. Hierdoor weet men precies onder welke omstandigheden en door wie iets gemaakt wordt, zodat niet alleen de verantwoordelijkheid wordt genomen voor de medewerkers maar ook de kwaliteit van een product gewaarborgd wordt. Hierbij voldoet de werkkleding tevens aan strenge veiligheidseisen.

Zelf testen van de werkkleren

Een grote groep testpersonen binnen Blåkläder testen de kleren ook zelf uit op veiligheid en kwaliteit. Daarnaast wordt de kwaliteit getest door te proberen de kleren kapot te maken, waarmee de scheurbestendigheid, slijtvastheid, de kleurechtheid en de krimp getest worden. Ook onafhankelijke testpersonen en -instituten testen de kleren van Blåkläder uit, zodat het bedrijf altijd de beschikking heeft over een onafhankelijke second opinion.

De schilderkleding van Blåkläder

De afdeling van schilderkleren is zeer uitgebreid. Blåkläder biedt onder andere schilderbroeken aan met lange pijpen en korte pijpen, schildervesten en complete schilderoveralls. De kleding is gemaakt van honderd procent katoen twill met een dubbele laag stof. Dit zorgt voor een goed absorptievermogen, waardoor verf opgezogen wordt en niet in contact komt met je huid. Op de broeken uit de serie 1510 tot en met 1512 zijn zelfs speciale lagen katoen op de dijbenen aangebracht voor mensen, die graag hun handen aan de broek schoon wrijven. Verder zijn de broeken ontworpen met speciale functies, die schilders veelal nodig hebben. Denk hierbij aan zakken voor verfborstels en plamuurmessen, duimstokzakken en andere gereedschapszakken.

Wat kost de schilderkleding van Blåkläder?

Blåkläder heeft verschillende collecties van schilderkleren op de markt momenteel. De Stretch It serie heeft een vanaf prijs van €53.80 voor een korte verfbroek en voor een lange verfbroek een vanaf prijs van €64.20. De nieuwe collectie schilderbroeken met flexibele stretchpanelen hebben een vanaf prijs van €44.80 voor een kort model, €54 voor een driekwart model en €47.50 voor een lang model. Deze serie heeft ook complete overalls van €73.40 respectievelijk €85.20. Ook schildervesten en shirts zijn op de markt. Het goedkoopste shirt heb je al voor €12.40.

Voor de vrouwelijke schilders

Voor de vakvrouwen heeft Blåkläder ook een kleine collectie aan schilderkleren, bestaande uit een tweetal broeken, shirts en een tweetal schildervesten. De prijzen van de vrouwencollectie liggen tussen de €18 en €92.30.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen