Bereik andere vrouwen wereldwijd met jouw blog 0 796

Bereik andere vrouwen wereldwijd met jouw blog

Steeds meer vrouwen kezen ervoor om hun kennis over bepaalde onderwerpen te delen met andere vrouwen in Nederland. Onderwerpen als make-up, huisdieren, lifestyle, ondernemen en nog talloze andere komen op het internet aan bod. Dit gebeurd eigenlijk voornamelijk op twee manieren; door te bloggen (schrijven) en/of door te vloggen (video). Zit jij er ook aan te denken om te gaan bloggen over jouw passie? Of doe je dat momenteel al maar wil je nóg meer mensen bereiken? Dan kan dit artikel jou daar perfect bij helpen! In deze blog gaan we het namelijk hebben over hoe jij nóg meer vrouwen kunt bereiken met jouw passie!

Go international

Op een gegeven moment zal je op het punt komen dat je met je Nederlandse blog niet meer echt aan het groeien bent. In dat geval is het een goed idee om eens na te gaan denken over de kansen in het buitenland. Nederland telt slechts een kleine 17 miljoen inwoners. Haal daar een groot aantal mannen vanaf en je zit ongeveer met een doelgroep van slechts 8 miljoen vrouwen. Dit is natuurlijk wel veel en biedt kansen genoeg, maar kijkende naar het buitenland zijn er nog véél meer mogelijkheden.

Je blog aanbieden in 6 verschillende talen is dan misschien een beetje overkill. Begin daarom met het aanbieden van jouw website in 2 talen; Nederlands en Engels. Tegenwoordig spreekt een zeer groot gedeelte van de wereldbevolking Engels en kunnen ze hiermee goed hun weg vinden. Door jouw blog dus ook in het Engels aan te bieden kan je dus andere vrouwen uit vele verschillende landen bereiken.

Vind de juiste partner voor  het vertalen van jouw teksten

Misschien spreek je vloeiend en foutloos Nederlands en Engels. In dat geval zal je het vertalen van jouw blog aan jezelf kunnen overlaten. Maar, wanneer je niet volledig vloeiend Engels spreekt en schrijft is het misschien beter om iemand in te schakelen die dat wel doet. Wil je het helemaal goed doen? Schakel dan een native speaker. Een native speaker is iemand die de betreffende taal als moedertaal heeft, hetzelfde wat wij hebben met Nederlands.

Vertaalbureau Haarlem werkt altijd met dergelijke native speakers. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit én het beste resultaat. Wil je dus nog veel meer vrouwen bereiken met jouw blog? Wees dan niet bang om de internationale stap te zetten en begin vandaag nog met het uitbreiden van het talenaanbod van jouw website!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen