De leukste stijlen anno 2019 voor je woonkamer! 0 1382

stijlen van de woonkamer-min

Vind jij het ook superleuk om je woonkamer opnieuw in te richten, dan is ons artikel een echte aanrader om te lezen. Ik geef je graag een inzicht in de leukste, meest uitdagende en unieke inrichtingen voor jouw woonkamer. Heb je vragen over een inrichting of wil je graag je mening delen, laat dan gerust een reactie achter!

Wat zijn de meest gekozen woninginrichtingen?

De keuze hangt af van je persoonlijke smaak en stijl. Wat je vaak ziet is dat een gekozen inrichting ook prima te combineren is met een andere stijl. Het is een combinatie van de leukste elementen samenvoegen tot jouw unieke woonkamer.

De varianten van inrichtingen:

  • Japans interieur
  • Indisch interieur
  • Industrieel interieur
  • Landelijk interieur

Een Japans interieur

De Japanse stijl is een rustieke inrichting met zeer veel oog voor detail. De Japanse stijl maakt gebruik van specifieke elementen om de woonkamer in te richten. Kamerschermen van rijstpapier in combinatie met bamboe en eenvoudige strakke schuifdeuren staan centraal in een Japanse woning.
Veelal maakt men gebruik van de kleuren wit, antraciet, grijs en zwart.

Japans interieur

Een Indisch interieur

In tegenstelling tot het Japanse interieur is een Indisch interieur voorzien van felle kleuren, waaronder geel, dieprood, oranje en fuchsia. Het Indische interieur staat bekend om de kleurencombinaties met specifieke vormen van meubilair. Hierboven zie je een duidelijk voorbeeld van de kleurrijke stijl in een traditionele Indische woning.
indische interieur

Een industrieel interieur

Industrieel is in 2019 immens populair en wordt veelal gecombineerd met een landelijke inrichting. De ruige, maar toch ook strakke industriële look geeft je het gevoel dat je woonkamer is ingericht met elementen uit een oude fabriek. De industriële- en landelijke inrichting zie je voornamelijk terug bij de betere woonwinkels. Zoek je een leuke woonwinkel in Enschede? Bekijk dan ook eens Schippers-Lifestyle, zeker een echte aanrader voor de omgeving van Enschede.

De Industriële inrichting

Landelijke inrichting

Een landelijke inrichting is robuust en maakt veel gebruik van houtelementen en leuke landelijke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan kleedjes, huiden en overige accessoires. De landelijke inrichting maakt voornamelijk gebruik van warme kleuren, waaronder bruin, taupe en wit. Net zoals de industriele look wordt de landelijke variant veel doorgevoerd in de hedendaagse woningen. Tip! Bekijk ook eens de houtstrips of steenstrips voor nog meer leuke effecten in jouw landelijke woning! Zoek jij een landelijke inrichting bekijk dan ook eens meubelzaak Enschede: Schippers Lifestyle.

landelijke inrichting

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen