3 keer de beste auto’s voor moeders (Renault Private Lease) 0 632

3 keer de beste auto’s voor moeders

Heb je kinderen, dan is een fijne auto onmisbaar. De kinderen moeten bijvoorbeeld naar school of naar hun sportvereniging gebracht worden en je hebt hem nodig om zelf naar je werk te kunnen rijden. Maar vaak zorg je ook voor de boodschappen of pik je vriendjes of vriendinnetjes van je kinderen op. Uiteraard wil je dan een auto die perfect aansluit op jouw levensstijl en waarmee je altijd uit de voeten kunt. Maar er is veel keuze en welke auto past dan het beste bij jou? Renault is een merk dat bekend staat om goede veiligheid en het maken van ideale gezinsauto’s. Wij zetten drie modellen voor je op een rij.

Renault Megane Hatchback

Een prachtige auto met alle opties die een moeder van nu nodig heeft. De auto heeft een touchscreen dat doet denken aan een tablet en waar je alle actuele routes op kunt vinden. De stoelen zijn comfortabel en het interieur van de auto bevat veel soft touch plastic: fijn voor de kinderen! De Megane heeft zich dan ook veel gefocust op comfort. Aan ruimte ontbreekt het niet: de auto kan jou en je kinderen inclusief hun schooltassen en sportspullen makkelijk vervoeren en ook voor een ritje naar de Ikea is hij geschikt.

Renault Twingo Hatchback

Rijd je veel in de grote stad en is het daar vaak lastig om een parkeerplek te vinden? Dan is een Renault Twingo hatchback misschien wel iets voor jou. Deze auto is klein en handzaam waardoor het een ideale auto is voor in de grote stad. Een parkeerplek vinden is geen probleem meer en boodschappen heb je er zo mee gedaan. Het grootste voordeel? De auto is elektrisch, waardoor je brandstofkosten omlaag gaan en je ook nog eens je steentje bijdraagt aan het milieu.

Renault Captur

Als je op zoek bent naar een SUV die de verschillende levensstijlen van jouw gezin samenbrengt, dan is de Renault Captur iets voor jou. De auto is geschikt voor weekendjes weg met vrienden, woon-werk verkeer en sporttraining. De wagen heeft een grote bagageruimte en de achterbank is verschuifbaar, de kinderen komen dus geen ruimte te kort. Ook is de auto extra veilig en biedt hij bijzondere opties zoals zorgen voor voldoende afstand tussen jou en andere weggebruikers.

Kies voor private lease

Met private lease heb je bij het uitzoeken van een auto alle lusten, maar niet de lasten. Voor een vast maandbedrag weet jij namelijk precies wat je krijgt. Kies je voor private lease, dan zijn de extra kosten naast jouw maandbedrag eigenlijk alleen nog maar de benzine en eventuele boetes. Renault Private Lease biedt veel verschillende opties en zorgt ervoor dat jij het nieuwste model snel voor de deur hebt staan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen