Zo knip je je man 0 631

Zo knip je je man

Het is handig om een aantal skills in huis te hebben die je direct kunt inzetten wanneer het nodig is. Leren knippen is daar een voorbeeld van. Je wilt natuurlijk wel dat je man en je kinderen er net zo goed bij lopen als jij. Daarom doe je er goed aan om zelf gewoon handig met de schaar en de tondeuse te worden. Dit is echter lang niet altijd even gemakkelijk. Het is dus ook belangrijk om goede informatie in te winnen over knippen en kapsels. Zo ben je nooit meer afhankelijk van een kapper.

Houd het simpel

Het is slim om niet direct met de meest lastige kapsels te beginnen. Dit lijkt natuurlijk een open deur die wordt ingetrapt, maar je kan je al snel vergissen in de moeilijkheidsgraad van het knippen van bepaalde kapsels. Natuurlijk is kortscheren met een tondeuse veruit get gemakkelijkst. Maar of dit er ook bij elke man even goed uitziet is natuurlijk de vraag. Kijk daarom naar niet te moeilijke modellen en probeer dit eerst goed aan te leren. Daarna kan je al snel verder kijken naar andere mogelijkheden. Zelfs de meest moderne kapsels liggen binnen handbereik voor jou.

De meest moderne kapsels

Wie het knippen echt goed onder de knie heeft, kan ook proberen de wat meer modieuze kapsels te knippen. De mannenkapsels in 2020 laten nog altijd veel ruimte voor de tondeuse. Daardoor is het voor een groot deel mogelijk om al snel te leren hoe je je man op de best mogelijke manier knipt. Natuurlijk is het wel slim om dan eerst even goed te informeren wat de hippe kapsels van dit moment zijn. Dit verandert immers flink snel, net zoals je dat gewend bent van de laatste mode. Extra kennis kan je altijd goed gebruiken.

Goed leren bijhouden

Om een kapsel er mooi en fris uit te laten zien, is het ook belangrijk dat je goed leert hoe je dit bijhoudt. Wanneer een kapsel eenmaal naar de zin is, moet het natuurlijk niet uitgroeien. Dit vergt een andere techniek dan het knippen van het haar in de eerste plaats. Om er zeker van te zijn dat je man er ook op de lange termijn goed uit blijft zien, is het ook aan te raden om dit verder te leren. Zo kan je in ieder geval zelf het oog erin houden dat hij er goed bijloopt.

Goede spullen kopen

Om er zeker van te zijn dat je goed werk levert, is het ook belangrijk om met goede middelen te blijven werken. Dat betekent dus wel dat je moet investeren. Dit is echter natuurlijk per knipbeurt weer terug te verdienen. Bovendien kan het in sommige situaties ook gewoon heel handig zijn. Wanneer je door omstandigheden niet naar een kapper kunt, wil je er nog altijd goed uit blijven zien. Zelf kunnen knippen is dan in ieder geval een vaardigheid die je jezelf moet aanleren. Alle reden om die investering dus ook te willen doen.

Een afspraak bij de kapper

Mocht het je niet direct lukken om een goed kapsel te knippen bij je man, wees dan niet te hard voor jezelf. Je hebt immers altijd nog een uitweg achter de hand. Je kunt gewoon een afspraak maken bij herenkapper de barbier. Dit is een goede optie wanneer je op ambachtelijke wijze een kapsel wilt laten aanmeten. Dit past ook precies bij de kapsels die momenteel heel populair zijn. Dit zijn vaak de modellen die al jaren geleden werden gedragen en die tegenwoordig weer populair zijn. Een barbier weet hoe dit goed aangepakt moet worden voor optimaal resultaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen