Vier de verjaardag van je kind met deze leuke ideeën 0 336

Kinderen houden er absoluut van om verjaardagen te vieren. Een verjaardag is dan ook hun speciale dag van het jaar. Het maakt bij memorabele verjaardagsvieringen echt niet uit hoe groot het feest is of hoeveel geld eraan uitgegeven wordt. Welnee, het gaat om het creëren van aangename herinneringen. Hier zijn enkele manieren om een onvergetelijke verjaardag van jouw kind te vieren.

Verjaardagscadeau speurtocht

Eén van de favoriete manieren van velen om een verjaardag thuis te vieren, is door een speurtocht op te zetten naar de verjaardagscadeautjes. Verstop gewoon alle verjaardagscadeaus van je kind in huis en zet een speciale speurtocht op om deze te vinden.

Je wilt in dit geval natuurlijk al een paar dagen van tevoren alle geschenken van de vriendjes, vriendinnetjes of familie verzamelen. Om dan een aanwijzing aan elk geschenk toe te voegen dat hen naar het volgende geschenk verwijst.

Dit is een bijzonder leuke manier om de kinderen een flinke poos zoet te houden. En de verjaardag van de jarige jet extra speciaal te maken.

Ben een chef-kok op je eigen thuis kook feest

Samen thuis koken is een zeer leuke manier om een ​​verjaardag te vieren. Samen koken is immers een geweldige manier om samen tijd door te brengen. Veel kinderen zijn bovendien dol op koken! Dus is het een prachtig idee voor een verjaardagsfeestje.

Je kunt dan ook heel creatief met koken zijn. Of het juist zeer simpel houden en gewoon van elkaars gezelschap genieten terwijl je kookt. Wat je ook kiest, samen thuis koken is een prachtig idee voor een verjaardagsfeestje die je nog lang zult heugen.

Het allerbeste van dit verjaardagsfeest idee is dat je kind zelf precies kan uitkiezen wat ze willen en hoe ze het willen maken. Ofwel, zij zijn de koning of koningin van de dag en kunnen daarom precies maken en eten wat ze willen!

Huur een kindergoochelaar

Hoe zit het met het inhuren van een leuke entertainer, zoals een heuse kindergoochelaar, voor deze belangrijke dag? Speciale party entertainers voor kinderen kunnen immers veel meer dan enkel maar een beetje magie brengen.

Een kindergoochelaar voor een verjaardagsfeestje inhuren is zeker een geweldige manier om het feestje van jouw kind onvergetelijk te maken. En tegelijkertijd met een spontane en interactieve kindershow het feest super speciaal te maken!

Organiseer een dansfeestje

Een dansfeestje zorgt altijd voor een grote feeststemming en is een perfecte manier om de ​​verjaardag van een kind te vieren. Je kunt al hun favoriete nummers afspelen om zo de groove op gang te brengen. Het is zonder meer een geweldige manier om flink wat plezier te beleven en uit je dak te gaan.

Veel kinderen houden van dansen op nummers als ‘Can’t Stop the Feeling!’ van Justin Timberlake, ‘Hey Ya!’ van OutKast en uiteraard ‘We Like To Party’ of ‘We’re Going To Ibiza’ van de Vengaboys. Maar je kunt natuurlijk ook Nederlandstalige liedjes afspelen. Grappig is ‘Links Rechts’ van de Snollebollekes. Voor de kleinere kinderen kun je altijd kiezen uit de liedjes van K3 of Loulou en lou.

Open een verjaardag dansfeestje uiteraard met een verjaardagsliedje om het verjaardagsfeest echt op gang te brengen. En laat het dansen dan vlot beginnen! Het wordt dan vast een knalfeest!

Om dit dansfeest extra leuk te maken, plaats je natuurlijk wat stroboscooplichten en bedek je de vloer met ballonnen! Vul die echter niet met helium! Want het fijnste is om ze op de grond te houden, zodat de kids er fijn tegenaan kunnen schoppen. Of ermee kunnen gooien terwijl ze dansen!

Kortom

De kindertijd is een uiterst speciale tijd waarin alles magisch lijkt! Maar wat is het allerleukste van een kind zijn? Natuurlijk op een wel heel unieke manier je verjaardag vieren! Maak het dus ook een sensationele ervaring die ze nooit meer vergeten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen