Tuin verbouwen? Deze 3 gadgets mogen echt niet ontbreken in jouw nieuwe tuin 0 789

tuin verbouwen

Is het tijd om je tuin te gaan verbouwen? Wil je eindelijk jouw droomtuin gaan creëren? We geven je groot gelijk! Maar dan is het eerst wel zaak om te weten wat je precies met je tuin wilt gaan doen en hoe je deze wilt gaan inrichten. Nu zijn er tegenwoordig allerlei fantastische gadgets te vinden waarmee je jouw nieuwe tuin nóg mooier kunt maken. Zo kun je straks nog meer genieten van jouw droomtuin. We hebben de tofste gadgets voor in de tuin op een rijtje gezet!

1. Een plantentafel

Uiteraard zal je gedacht hebben aan het aanplanten van mooie planten en bloemen in je tuin. Maar wat een prachtige sfeer kan creëren in je tuin is het plaatsen van een plantentafel. Zeker voor tuinen die niet zo groot zijn of waar voor een groot deel gebruik wordt gemaakt van steen. Met een plantentafel kun je dan toch een mooi groen hoekje in je tuin maken. Een plantentafel is een zeer stijlvol vormgegeven tafel waar je planten op kunt plaatsen in mooie potten. Zo kun je de tafel geheel inrichten naar de stijl van je tuin.

2. Zonnescherm

Met een zonnescherm haal je niet alleen een prettige bescherming tegen de zon op zomerse dagen in huis, maar ook een stijlvolle decoratie voor in je tuin. Je hebt allerlei soorten zonneschermen met als bepalende factor het zonneschermdoek. Het doek van je zonnescherm bepaalt namelijk de sfeer van het scherm in je tuin. Gelukkig kun je allerlei zonneschermdoeken vinden en is er altijd wel eentje die past bij jouw tuin en smaak.

3. Unieke borrelplank

Zeker in de zomer zal je regelmatig vrienden over de vloer krijgen en nog lekker lang in de tuin blijven zitten. Grote kans dat je dit onder het genot van een borreltje of twee doet. Mag natuurlijk ook gewoon water zijn. Maar wat niet mag ontbreken is een mooie borrelplank voor heerlijke hapjes. Je kunt prachtige houten borrelplanken krijgen die gemaakt zijn van 100% olijfhout. Dit wordt vervaardigd van olijfbomen die niet meer geschikt zijn voor productie en vervolgens worden gebruikt voor hun prachtige hout. Deze borrelplanken zijn zo sterk dat je ze ook als snijplank kunt gebruiken. Maar bovenal hebben ze een prachtige, chique uitstraling. Laat die zwoele zomeravonden maar komen!

Met deze simpele, maar zeer effectieve gadgets maak je jouw tuin tot een nog mooiere plek om volop van te genieten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen