De kwaliteiten van Montis meubels 0 929

montis meubelen

Als je iets nodig hebt voor de inrichting van je huis en de verschillende aanbieders bekijkt, kom je waarschijnlijk ook Montis meubels nodig. Het merk Montis heeft namelijk een breed aanbod aan meubels. Bovendien worden hun spullen steevast gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit. Dus of je nu een zedenzachte stoel, een elegante eettafel of de perfecte poef nodig hebt, bij Montis is dit allemaal geen probleem. Over de twee genoemde aspecten – het brede aanbod en de kwaliteit van Montis meubels – gaan we in dit artikel dieper in. We benoemen eerst de verschillende soorten meubels die het merk aanbiedt en vertellen vervolgens over de eigenschappen van deze meubels, die de meubels blijkbaar hun vermeende kwaliteit verschaffen.

Het aanbod van Montis qua meubels

Als we het collectieboek van het afgelopen jaar erbij halen, krijgen we gelijk een goede indruk van de verschillende soorten meubels die Montis aanbiedt. Uiteraard behoren tot dit aanbod banken, die er weer in verscheidene typen zijn. Zo heb je diverse hoekbanken, die uitermate geschikt zijn voor in een gezinswoning, maar ook meer klassieke banken. Verder zien we in de catalogus allerlei verschillende soorten stoelen: stoelen voor aan de etenstafel, krukken, poefen, fauteuils en noem het allemaal maar op. Deze stoelen kunnen – evenals de banken overigens – in alle mogelijke materialen geleverd worden. Eenzelfde overvloed aan keuzes in materialen is er ook wat de tafels betreft. Want de tafels (of dat nou etenstafels of vergadertafel is) kunnen van verschillende houtsoorten gemaakt worden en hoeven tegenwoordig overigens überhaupt niet meer per se van hout te zijn, zoals we in de catalogus kunnen zien. Voor de rest zijn er natuurlijk ook nog andere, minder voor de hand liggende meubelsoorten die je bij Montis aan kunt schaffen.

De kwaliteit van Montis

Montis, dat van oorsprong een Brabants bedrijf is en haar meubels voor een groot deel nog steeds in het Brabantse Dongen produceert, wordt doorgaans geroemd om de goede kwaliteit van haar meubels. In reviews zijn mensen namelijk vaak erg positief. Hierbij noemen ze vaak twee dingen, die hen erg bevallen: de stijl en het comfort. Wat Montis dus lijkt te bieden, is een unieke combinatie, waarbij in alle schoonheid de functionaliteit niet verloren gaat. Dat dit comfort behouden blijft, is – volgens Montis zelf – vooral te danken aan de speciale techniek die ze gebruiken om hun ontwerpen te verwezenlijken, als wel aan de hoogwaardige materialen die ze gebruiken bij de productie.

Meer weten? Op Kokwooncenter.nl vind je een groot aanbod aan Montis meubelen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen