Trouwlocatie Barneveld 0 454

trouw

De trouwlocatie speelt een heel belangrijke rol op de bruiloft. Het bepaalt de sfeer en de looks. En laten dit nou twee erg belangrijke aspecten zijn! Het uitzoeken van een locatie kan nog wel eens lastig zijn omdat er zoveel keuze is. Het internet staat er vol mee. Je gaat jezelf vragen stellen zoals: wil ik een locatie binnen of buiten? Is er genoeg plek voor de gasten? Hoe zit het met de omgeving? En ga zo maar door. Maar wij maken het voor jou een stukje makkelijker. Dit doen we door een prachtige locatie aan jou voor te stellen! Lees snel verder.

Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar

Trouwen in een kasteel is een heel goede keuze! En dit kasteel is adembenemend. Het heeft alles wat een trouwlocatie zou moeten hebben. Maar wat zijn deze dingen? Hieronder behandelen we alle voordelen van deze prachtige locatie. 

  • De ruimte: het Kasteel de Schaffelaar is erg groot en ruim. Dit brengt een groot voordeel met zich mee, namelijk, dat er genoeg plek is voor alle gasten. Zo hoef jij geen keuzes te maken in wie er wel en niet komen. Deze plek is overigens prachtig te combineren met als trouwvervoer een oldtimer trouwauto als trouwvervoer Barneveld.
  • De omgeving: een kasteel in een woonwijk, dit is natuurlijk niet iets dat je wilt. Kasteel de Schaffelaar ligt gelegen in het Schaffelaarse bos. Een prachtig stuk bos waar het niet al te druk is. En wanneer jij de muziek een tandje harder wilt zetten is dit geen probleem! Buiten staan tafels en stoelen ter beschikking. Dit kan je prachtig aankleden en zo heb je op de mooiere dagen ook nog een prachtige locatie buiten!
  • Bereikbaarheid: achter het kasteel bevindt zich een parkeerplaats. Hier kunnen de gasten hun auto gemakkelijk kwijt. Ook is het kasteel groot en opvallend vanuit de openbare weg. De kans is daarom klein dat je het kasteel niet zou kunnen vinden. Zo voorkom je dat de gasten te laat arriveren. Je wilt tenslotte dat iedereen erbij kan zijn, toch?
  • Sanitair: het kasteel is niet alleen prachtig van de buitenkant maar ook van de binnenkant! Het is mooi aangekleed en het sanitair is erg mooi! Het kasteel heeft een erg klassieke uitstraling wat je goed kan combineren met een klassieke trouwauto. Oftewel de uitstraling die jij voor ogen hebt bij een kasteel. Zo hoef je zelf minder een de decoratie te doen omdat het van zichzelf al prachtig is!
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen