Sneaker sokken voor onze zoon 0 984

sneakersokken

Hallo mama Eva hier. Zoals jullie misschien al weten ben ik moeder van een puber Jochem. Jochem is nu al 14 jaar. Hij is nog redelijk onzelfstandig helaas. Dus ik moest van de week sokken voor hem kiezen. Het enige dat hij aan kon geven is dat ie specifiek sneakersokken wilt. Dat zijn van die sokken die noemen ze ook wel invisible of no show. Komen dus niet boven je schoenen uit en dat schijnt hip te zijn onder de jeugd van tegenwoordig.

Voor onze zoon natuurlijk alleen het beste dus ik ging even wat onderzoek doen waar ik de beste sneaker sokken kan kopen. Even buurten bij mijn goede vriendinnen. Ik hoorde meerdere namen. Wat in ieder geval vast staat is dat vrijwel iedereen tegenwoordig sneakersokken online besteld. Maar meest goede verhalen hoorde ik toch over de sneakersokken van hemdvoorhem.nl, een herenmode speciaalzaak.

De vriendinnen roemde vooral de lage prijzen, gratis verzending en chille voorwaarden zoals gratis retourneren en 100 dagen bedenktijd. Dat lijkt me ook wel wat. Enfin, ik bezocht de URL van de website die een vriendin van mij deelde op Facebook. Beetje overweldigd door de keuze. Alle bekende merken zijn er denk aan CK, denk aan Hilfiger, Hugo Boss, alle grote zware jongens dus. Maar veel moeders zweren bij Falke. Dit is een Duits merk. En staat voor de oerdegelijke superieure Duitse kwaliteit die je van onze oosterburen kunt verwachten. Een favoriet model van velen zijn de Falke Family. Gelukkig waren de Falke family sneakersokken bij hemdvoorhem.nl nog goed op voorraad en precies de kleuren die ik wilde gaan aanschaffen, blauw.

Enfin ik heb gelijk maar een voorraadje ingeslagen, ik denk dat ik zo 12 paar in totaal gekocht heb. Haha als ik shop dan doe ik het ook grondig hoor, take no prisoners zoals ik altijd zeg! De sokken waren lekker snel in huis en Jochem is tevreden. Eind goed, al goed dus.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen