Sieraden gekocht voor mijn vriendje mijn verslag 0 828

mannensieraad

Dirk mijn boyfriend, hij moet echt eens wat meer gaan doen aan zijn uiterlijke vertoon. Echt zo een nuchtere Hollandse knul, die altijd maar hetzelfde kloffie draagt. Erg saai, erg risicoloos. Ik ga hem stylen dit najaar om het verschil te gaan maken.

Hij kocht zijn kleding altijd bij de Zeeman. Ik heb hem overtuigd van de meerwaarde van Zara. Gelukkig draagt hij geen Zeeman kleding meer. Dat was echt geen porum. Bij Zara een van de beste in fast fashion mijns inziens kun je tenminste echt hippe dingen voor mannen kopen zonder dat de prijs uit de klauwen loopt.

Qua accessoires was er ook nog een flinke inhaalslag te maken. Een goed adresje hiervoor is ikbensieraden.nl. Net zoals de Zara hebben zij uitermate leuke dingen voor een scherpe prijs.

Tip: Mannen sieraden ikbensieraden.nl

We hebben hier een stel mannen kettingen en armbanden ingeslagen. Verder nog een super stijlvol Quartz drie ogen wijzerplaat sport horloge. Kostte maar iets van 35 Euro, dus dat is goed te doen.

Uitgelicht: Heren ketting ikbensieraden.nl

Met name over de kettingen was Dirk te spreken. Specifiek voor hem heb ik gekocht Brave Man draken tand ketting. Ik zie dat deze op moment van schrijven helaas uitverkocht is. Geen wonder, want het is echt een zeer stoere ketting voor mannen. Een aanwinst voor iedere Hollandse man zou ik zeggen. Zilveren link patroon ketting dan die hebben we ook. En de ketting zilveren box patroon. De drakentand ketting nogmaals is Dirk zijn favoriet, die draagt hij vrijwel iedere dag. De andere kettingen minder vaak, maar alsnog is hij daar ook tevreden mee.

Ik ben blij dat Dirk zo open was om sieraden te proberen. Niet alle mannen zullen zo makkelijk om te switchen zijn maar ik hoop met deze post je van inspiratie te hebben voorzien om een zelfde make over ook bij jouw vriend of manlief bewerk te stelligen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen