Personal Training aan huis voor en door vrouwen 0 438

personal trainer

Corona-proof trainen!

Fitness- en wellness centra zijn al maandenlang gesloten omwille van de heersende corona-crisis, net nu het extra belangrijk is om gezond te leven en véél te bewegen!

Personal training aan huis is dé manier om tijdens de Corona-crisis onder begeleiding verder te kunnen blijven trainen.  Je kan natuurlijk ook kiezen voor een digitale training, maar een persoonlijke trainer aan huis zorgt voor nét dat beetje meer motivatie.  

De personal trainer aan huis komt met alle sportmaterialen naar jou toe.  Je kan thuis binnen of in de tuin getraind worden, op kantoor, of buiten in het bos of in een park ergens in de buurt.  

Leestip: Waarom Personal training? | Lees hier de voordelen van Personal training

Een fysiek aanwezige personal trainer motiveert je en duwt je tot het uiterste, zonder dat je er blessures aan over houdt. Personal training is een effectieve manier van trainen en is er voor iedereen.  

Het maakt niet uit hoe fit je bent!

Vaak heerst er het idee dat wanneer je een personal trainer inhuurt, je al een goede conditie moet hebben.  Dat is niet zo! Personal trainers in Nederland zijn er voor elk niveau!  Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of wat je al allemaal kan.  Een personal trainer stelt een trainingsschema op dat perféct is aangepast aan jouw doelstellingen en ervaringsniveau.  Je kan trainen op je eigen tempo en zelf je uren kiezen.  

Zoveel meer dan enkel een training!

Een personal trainer focust zich niet enkel op het fysieke aspect van je gezondheid, maar concentreert zich ook op het psychologische aspect en je voeding.  Een goede coach pakt lichamelijke klachten aan en helpt ze te voorkomen. Zijn/ haar trainingen zijn resultaatgericht, waardoor je een sneller en duurzamer resultaat bekomt.

Er wordt bij personal coaching ook vaak aandacht besteed aan het verminderen van stress en aan gezond eten.  Meditatie en relaxatieoefeningen, net als praktische voedingsadviezen maken daarom ook meestal deel uit van hun programma.

Coronaproof sporten met een personal trainer is een must voor wie zijn conditie wil verbeteren maar niet genoeg is gemotiveerd.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen