Klokken en wekkers: onderschat interieur object 0 580

Klokken en wekkers

De laatste decennia zijn klokken en wekkers een beetje naar de achtergrond gedreven. Immers, de tijd kunnen we tegenwoordig overal wel zien. Op onze gadgets met name dan. Een wekker kun je ook laten afgaan op je mobiele telefoon. Toch zijn er andere reden waarom klokken en wekkers nog wel uitermate relevant zijn voor je interieur. In dit artikel zullen we toelichten wat en waarom. En wat momenteel populaire types zijn.

Een nieuwe functie van wekkers en klokken

Een klok schaf je dus allang niet meer aan om de tijd te allen tijde te weten. Nee, een klok moet meer kunnen dan dat. Een klok moet fraai zijn. Deze moeit een complement vormen op je interieur. Een huis tuin en keuken klok kan dit niet. Maak dus vooral niet de fout om een doorsnee model uit de schappen van een warenhuis te halen. Daar kun je niets mee qua home improvement. Wat dan wel? Ga naar een klokken specialist voor een design klok. Dit zijn klokken die samengesteld worden door professionele ontwerpers. Het verschil is klaar helder. Zo een klok voegt een hoop karakter en stijl toe aan welke kamer je deze maar ophangt. Kijk wel uit dat de klok goed past bij je huidige interieur.

Wat betreft wekkers. Ook deze kunnen wat toevoegen aan je slaapkamer qua esthetiek, zie op klokkenshop wat fraaie voorbeelden. Maar hier is ook een gezondheidsreden in het spel om te kiezen voor een reguliere wekker boven een smartphone. Het probleem met smartphones is het felle licht. Hier in staren net voor je gaat slapen is niet bepaald bevorderlijk voor het in slaap vallen. Je lichaam denkt dan dat het nog dag is. En zodoende zal je moeilijker slaap vatten. Om nog maar te zwijgen over de potentiële afleiding dat zo een apparaatje met zich mee kan brengen. Voor je het weet lig je tot midden in de nacht spelletjes te spelen of Wikipedia artikelen te lezen. Beter om de smartphone buiten de slaapkamer te laten en te gaan voor een traditionele analoge wekker zoals hier verkrijgbaar. Dat zal je nachtrust zeker goed doen, wat voor veel moeders toch wel laakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen