Kledingtips voor mannen van vrouwen 0 233

Kledingtips voor mannen van vrouwen

Hoe zien vrouwen hun partner of mannen over het algemeen het liefst gekleed gaan? Aan meer dan dertig vrouwen werd dit gevraagd en hieronder kun je de uiteindelijke resultaten lezen over kledingtips voor mannen van vrouwen. Vrouwen zijn het over veel zaken wat betreft outfits voor de man behoorlijk eens. 

Pasvorm en kwaliteit

Vooral een goede pasvorm wordt veel genoemd en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Denk hierbij aan satijn, kasjmier, katoen, linnen of zijde. Soms kan een mooi katoenen T-shirt of polo ook prima staan, als de pasvorm maar goed is en netjes op het lichaam aansluit. Het hoeft dus niet altijd duur materiaal te zijn waar de kleding van gemaakt is, als de pasvorm dan maar als gegoten zit. 

Perfecte outfit

De meeste vrouwen vinden het fijn om hun partner of mannen in het algemeen te zien in een mooie, goed passende spijkerbroek met een polo, trui, nette sweater of overhemd. Ook een basic look kan de gemiddelde vrouw bij een man dus prima bekoren. Als de outfit vervolgens af wordt gemaakt met nette schoenen of modieuze sneakers eronder, dan is de outfit compleet en wordt de outfit al snel als trendy en modieus beschouwd.

Tips voor mannen van vrouwen

Een goede spijkerbroek en een mooie kasjmieren, wollen of katoenen trui zijn echte musthaves voor een man. Zeker een goed zittende, kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek is onmisbaar in de kledingkast van de man. Kies als je slanke benen hebt voor een skinny model en als je wat gespierdere of bredere benen hebt voor een model die wat wijder loopt, zodat de pasvorm goed blijft, maar je iets meer ruimte voor je benen hebt.

Waar knappen vrouwen op af?

Vrouwen knappen zeker af op kleding die oud is, van slechte kwaliteit of geen goede pasvorm kent. Ook oude shirts of schoenen worden niet aantrekkelijk gevonden bij de man. Zorg er dus voor dat je kleding er netjes uitziet en niet oud en afgetrapt, want dit wordt niet als aantrekkelijk gezien aan een mannelijke outfit. Ook bontjassen, T-shirts met een diepe V-hals, broeken met extreem hoge pijpen en gilets worden niet als mannelijk beschouwd en vormen een echte afknapper voor vrouwen. Kijk dus eens rond op de website van Genti om er als man zijnde voor te zorgen dat je er modieus en netjes bij loopt, zodat je zeker weet dat vrouwen graag naar jou en je outfits kijken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen