Jullie droom trouwlocaties zijn in Haarlem 0 408

trouwen

Haarlem is niet alleen een prachtige stad, het is ook de perfecte bestemming voor jullie droombruiloft. De oude gebouwen en smalle straatjes zijn ideaal voor een intiem feest met goede vrienden of familie. En als je op zoek bent naar iets meer grandioos, dan zal je blij zijn om te weten dat er tal van trouwlocaties in Haarlem zijn om uit te kiezen!

Wat maakt Haarlem zo mooi?

Haarlem is een oude stad, gesticht in de 10e eeuw en kreeg in 1245 stadsrechten van graaf Willem II van Holland. De stad kwam tot bloei door de handel in de 13e eeuw. En omdat het omgeven is door water, is Haarlem een zeer groene stad, wat bijdraagt aan haar schoonheid. De schoonheid van de stad is al lang een inspiratiebron voor kunstenaars, die het stadsgezicht keer op keer hebben geschilderd. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ook een van de belangrijkste steden van Nederland, ook op het gebied van handel.

De mooiste trouwlocaties van Haarlem

De mooiste trouwlocaties in Haarlem zijn te vinden aan de oevers van het Spaarne. Dit geeft je een prachtig uitzicht dat je gegarandeerd de adem beneemt, maar het is de moeite waard om te vermelden dat deze locaties ook een prijs hebben! De meer betaalbare locaties bevinden zich daarentegen in het centrum van de stad en hebben een prachtig uitzicht op al die mooie oude gebouwen. En als je op zoek bent naar iets heel anders, er is een ‘boomhut’ waar je de knoop kunt doorhakken. Het is een beetje eigenzinnig, maar het heeft veel charme!

Trouwlocaties met uitzicht op het Spaarne

Haarlem heeft veel mooie plekjes die perfect zijn voor jullie droombruiloft. Als u wilt trouwen aan de oevers van het Spaarne, kunnen wij u De Papillon en Villa Zebra van harte aanbevelen. Zij hebben een prachtig uitzicht over deze gracht en haar groene oevers. Deze twee luxueuze locaties hebben ook een behoorlijk hoge prijs! De meer betaalbare optie is Butterflies , waar je om elke hoek allerlei planten vindt. Deze serene omgeving maakt het ideaal voor een intiem feest met vrienden of familieleden – zelfs tot 150 personen als je wilt!
Haarlem heeft dus veel moois te bieden voor wanneer je gaat trouwen, daarom kun je Haarlem zeker gaan overwegen om als locatie te kiezen om te gaan trouwen. Trouwlocaties Haarlem zijn heel mooi histories of erg kleurrijk en levendig langs het Spaarne. Er zit zeker een geschikte locatie voor jullie bruiloft tussen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen