Hoe kan ik mijn huis sfeervol verlichten? 0 857

Hoe kan ik mijn huis sfeervol verlichten?

Licht is een zeer belangrijk, maar toch onderschat onderdeel tijdens het inrichten van een huis. Een kamer met veel decoratie, maar een enkele lamp kan toch als kil worden ervaren. In een garage is dat niet zo erg, maar je woonkamer wil je graag meer beleving. Maar voor welk type licht moet je dan kiezen? Het korte antwoord is: Calex lampen. 

Wat zijn Calex lampen? 

Calex lampen zijn unieke lampen doordat het meerdere lampen samengevoegd tot een enkele lamp zijn. Het dubbele glas zorgt ervoor dat het licht reflecteert op een unieke manier en dat zorgt voor net dat beetje extra design en sfeer. De mogelijkheden in Calex lampen zijn ook zeer groot doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen. 

Gekleurde

Wil je graag variëren met verschillende kleuren in je interieur? De kleur van het glas bepaalt alleen de uitstraling van de lamp, niet het licht. 

Crystal

Het kristal achtige glas reflecteert op een speciale manier en daardoor krijg je een unieke uitstraling. 

Arctic

Dit zijn moderne witte sneeuwbollen. Deze passen bijna in ieder interieur doordat het matte modellen zijn. 

Smart home

Wil je naast een sfeervol licht ook gemakkelijkheid? Calex biedt meerdere smart lampen aan die je met je smartphone kunt bedienen. 

Waardoor komt sfeervol licht?

Weet je waarom restaurants vaak als heel sfeervol worden ervaren? Zij hebben tijd besteedt in het goed aankleden en het goed belichten van hun zaak. In een gezellig restaurant zie je niet een enkele plafondlamp zien hangen. Voor de inrichting is een lichtplan gemaakt en daarin wordt duidelijk waar de verschillende lampen kom te hangen. Een belangrijk onderdeel daarin is om verschillende type lampen, zoals Calex led lampen, te gebruiken. Misschien zegt de naam je direct niet iets, maar Calex lampen worden steeds meer gebruikt in bijv. restaurants. Ze geven een warm licht af en daarmee kunnen interieur experts leuk spelen om zo tot een sfeervolle inrichting te komen. 

Wil jij die gezellige sfeer van een restaurant ook thuis graag? Ga dan verder dan enkel een bureaulamp en een lamp aan het plafond. Kies welke gedeeltes je van je huis extra wil uitlichten en de focus op wil leggen. Wees creatief, denk erover na en doe vooral inspiratie op. Jouw woonkamer is uniek en dient daardoor op een unieke manier verlicht te worden. 

Hopelijk hebben we je met deze tips meer informatie kunnen geven over hoe jij je huis sfeervol kunt inrichten. Wij willen je veel succes wensen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen