Dit houdt de studie creative business hbo in 0 670

Ben jij opzoek naar een leuke en creatieve opleiding maar wil je wel binnen het bedrijfsleven blijven? Dan kun je kijken voor de opleiding creative business hbo. In deze opleiding leer je veel over het filmen, foto’s maken en veel meer. Als je deze opleiding wilt doen en enkel je MBO 2 op drie hebt behaald, dan zal je eerst een vooropleiding moeten volgen. Zo kun je op MBO niveau vier de opleiding fotografie doen. De opleiding duurt vier jaar. Als je op het VWO hebt gezeten ,dan heb je de mogelijkheid om de opleiding binnen drie jaar te volgen. Hierdoor ben je sneller klaar met je scholing.

Toelatingseisen voor de opleiding

Als je de studie creative business hbo wilt volgen, dan kun je je niet zomaar aanmelden. Voor deze opleiding zijn er namelijk toelatingseisen. Als je van het VWO komt, dan dien je NT, NG, CM of EM gehad te hebben. Als dit het geval is, heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor deze leuke opleiding. Heb je MBO niveau 4? Dan kun je je ook gemakkelijk aanmelden voor deze opleiding. Als je net van de middelbare school afkomt, dan wordt er geadviseerd om eerst een vooropleiding te volgen. HBO kan namelijk erg zwaar zijn om te volgen.

De kosten van de studie

Voor deze studie betaal je in het eerste jaar ongeveer 2000 euro. Hier zit zowel het lesgeld als de boeken in meegerekend. Als je het eerste jaar hebt gehad, dien je nog één jaar te betalen voor je school. Voor het tweede jaar zul je ongeveer 1000 euro kwijt zijn. De opleiding is dus relatief goedkoop. Er kunnen echter onverwachte kosten komen. Zorg er dus voor dat je altijd een buffer klaar hebt staan, voor de onverwachte kosten die je mogelijk kunt krijgen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen