De trends op gebied van accessoires najaar 2018 0 714

houten horloge

De winter komt er weer aan! Na een ontzettend lange en warme zomer, wordt het weer tijd voor herfstweer, dikke truien, en de open haard. Dat gaat natuurlijk, zoals altijd, samen met een aantal hippe nieuwe trends. Accessoires in deze periode blijken vooral opvallend te zijn. Het najaar van 2018 valt dan ook samen te vatten in drie simpele woorden: groot, fel, en uniek.

Grote oorbellen

Niet heel lang geleden liep iedereen nog met de kleinste, schattigste oorbellen rond. Dat is nu wel een ander verhaal. 2018 wil gezien worden, en dat komt terug in de grootte van dit accessoire. Of het nu ringen of hangers zijn, de regel is: hoe groter, hoe beter. Qua kleuren lijkt alles mogelijk, al is goud bijzonder populair op dit moment. In tegenstelling tot zilver, wat hiervoor altijd de go-to oorbellenkleur was, is goud erg warm. Perfect voor bij de herfstige kleuren het najaar!

Houten horloges

Dit najaar is ook het houten horloge helemaal in. Houten horloges zijn lichter van gewicht en daardoor een stuk prettiger om te dragen dan een zwaar metalen horloge. Ook geeft het je met een handomdraai een unieke look. Bovendien – en dit is ook écht een trend de laatste tijd – is het gemaakt van duurzaam materiaal. Naast dat dit op het moment helemaal in is, is het uiteraard ook goed voor het milieu. Wie wil dat nu niet steunen? Ander duurzaam accessoires, zoals tassen van kurk of rubber, vallen dan ook erg in de smaak.

Kleurrijke accessoires

Wat valt er nu meer op dan een paar felle kleuren? Dit najaar zijn mosterdgeel, bordeaurood en hard kobaltblauw helemaal in. De normale donkere tinten van voorgaande jaren doen het ook nog steeds goed, maar toch zul je daarnaast veel van deze heftigere kleuren tegenkomen in allerlei soorten accessoire: van handtassen tot die grote oorbellen die al eerder genoemd zijn.

Combinaties

Zoals je ziet zijn er heel wat opvallende accessoire-statements dit jaar. Alles is groot, groter, grootst – en dat vraagt om focus. Deze trends zijn prima te combineren zonder je outfit too much te maken, zolang je één belangrijke regel volgt: zorg dat er één punt is waar de aandacht naartoe wordt getrokken. Draag bijvoorbeeld een paar grote, kleurrijke oorbellen terwijl de rest van je outfit bestaat uit rustige traditionele najaarskleuren. Wil je nog een voorbeeld van hoe dit kan? Kijk dan zeker even naar deze houten horloges van Woodiful. Ze zijn te koop in veel verschillende kleuren en kunnen dus een lekker opvallend accessoire vormen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen