De beste gezinsauto’s anno 2019 0 9575

familie auto

 Er zijn veel verschillende automerken, maar welke auto past nu het beste bij mijn gezin. Daarvoor moet je eerst een aantal zaken overlopen. Bijvoorbeeld wat is je budget? Met hoeveel personen moet je in de auto passen? Diesel of Benzine? Prefereer je misschien een bepaald automerk? Automatisch of handgeschakeld? En zo kan je nog wel een tijdje doorgaan. Hieronder vind je een aantal van de beste gezinsauto’s. Deze kun je natuurlijk nieuw, maar wellicht ook tweedehands aanschaffen.

Renault Kaptur

De Renault Kaptur (2016) lijkt qua styling heel erg op de originele Renault Captur (2013). Het grootste verschil tussen de twee is dat de Renault Kaptur ruimer is. De zitplaatsen zijn echter hetzelfde. Beide zijn voorzien om vijf personen te vervoeren. Er zijn verschillende types in de Renault Kaptur, maar zonder korting kost de auto zo een 18.500 euro.

Opel Insignia

De Opel Insignia is een grote gezinsauto ontwikkeld door het Duitse bedrijf Opel. Het opvallendste kenmerk van de auto is zijn ruimte. Hoewel hij maar 5 mensen kan vervoeren, heeft hij wel een hele grote achterbak. Deze kanjer kan je momenteel op de kop tikken voor zo een 24.250 euro. Opties zijn dan wel niet inbegrepen. Je kan je auto importeren uit Duitsland. Hierbij moet je wel auto-service kosten betalen. Toch kan dit jou een heleboel kosten besparen, omdat je de autohandelaar als het ware overslaat. Hierover kan je op het internet meer vinden, maar laat deze optie niet zomaar aan je voorbijgaan en denk er goed over na.

Renault Espace

Bestaat jouw gezin uit meer dan 5 personen? Dan is de Renault Espace zeker een oplossing. De Renault Espace kan 7 personen vervoeren. De achterste zetels kan je inklappen en dan komt er een ruime achterbak tevoorschijn. Dit maakt deze auto wel een pak duurder, namelijk ronde de 40.000 euro.

Andere tenoren

Naast Renault en Opel zijn er natuurlijk nog automerken die bekend staan om hun gezinswagens. Zo ken je waarschijnlijk BMW, Dacia, Alfa Romea, Mercedes, Nissan, Audi, Citroën, Ford, Peugeot, Toyota, Volkswagen en Volvo allemaal wel. Vergelijk en denk goed na vooraleer je je beslissing maakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen