Artiest boeken | bekende artiesten van TV inhuren 0 616

Michael artiest boeken bekend van tv

Wist je dat je een bekende artiest boeken tegenwoordig eenvoudig online kan doen? In deze blog vertellen wij jou welke artiest je online kan inhuren via Plugify en leggen wij jou van aanvraag tot aan betaling uit hoe een artiest boeken in zijn werk gaat.

Bekende live band met TVOH artiest boeken

Veel artiesten die je kent van The Voice Of Holland treden momenteel op met hun band. Het leuke is dat sommige hiervan ook via Plugify te boeken zijn! Maylissa Row is bijvoorbeeld te boeken met haar band Promise Music. Cleo Vlogman met 2FINE en KEY-C, Christian Sebazungu kan je boeken als Chris & Friends en Aymar Torres als zichzelf (solo of als band). Klik hier voor een van The Voice of Holland 2019/2020.

The Voice of Holland solo artiest boeken
Wil je een artiest boeken van The Voice of Holland die solo optreedt? Dat kan ook. Bij Plugify boek je bijvoorbeeld artiesten zoals: HVNLY (Heavenly), Maya Shanti, Niels Hereijgers en Lady Ann (Mireille Komproe).

Zanger of zangeres van De Beste Singer Songwriter van Nederland boeken
Op Plugify vind je ook een aantal zangers en zangeressen die hebben meegedaan aan het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Bekijk deze blog voor het vinden van een bekende online te boeken singer songwriter.

Bekende artiesten boeken via Plugify doe je in 4 stappen.

Stap 1: Typ de naam van de artiest in bij de zoekbalk van Plugify en klik op de artiestenpagina
Zodra je op de artiestenpagina bent kan je geheel vrijblijvend de beschikbaarheid van de artiest opvragen door op de knop ‘check beschikbaarheid’ te klikken. De artiest komt dan binnen 24 uur op jouw aanvraag terug.

Stap 2: Artiest beschikbaar? Bespreek online de details
De details over het optreden kan je online bespreken of per telefoon. Als jullie de details hebben besproken kan de artiest een offerte voor je uitbrengen.

Stap 3: artiest boeken
Wil je nog wat zaken laten wijzigen in de offerte? Dan kan je de artiest een berichtje sturen. Is de offerte helemaal goed? Dan kan je deze online accepteren. Vervolgens kan je het optreden online betalen via iDeal of betalen met overboeking, waarbij je een factuur in je mail zal ontvangen, welke je kan doorsturen naar jouw financiële administratie. In alle gevallen ontvang je de boekingsbevestiging nadat de betaling binnen is. Als je voor overboeking kiest heb je de mogelijkheid om zelf de juiste factuurgegevens in te vullen zoals bijvoorbeeld een PO nummer, de naam van het bedrijf etc.

Stap 4: Boekingsbevestiging
Zorg dat je voor de optreeddatum de boekingsbevestiging ontvangen hebt. Dan is de boeking namelijk helemaal rond.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen