5 leuke items voor een gezonder kind. 0 258

Als ouders willen we ervoor zorgen dat onze kinderen zo gezond en gelukkig mogelijk zijn. We streven ernaar ze de best mogelijke voeding en beweging te geven, maar soms moeten we creatief zijn om gezondheid leuk te maken! Hier zijn vijf leuke dingen die de gezondheid van je kind bevorderen en toch super leuk zijn.

Het Slaap Spel.

Slaapkops.nl heeft een innovatief spel ontwikkeld dat ouders en kinderen helpt de dag positief af te sluiten. We erkennen dat het moderne leven vaak weinig tijd laat voor een betekenisvolle verbinding met onze kinderen als we ons door de bedtijd routines haasten. Ons slaapspel biedt ouders, en hun kinderen, een leuke, unieke manier om elkaar elke avond aandacht te geven. De kaarten zijn verdeeld in drie categorieën: vragen, bevestigingen en opdrachten. Met drie kaarten uit elke categorie is het gemakkelijk om elke avond thuis een bevredigend ritueel te creëren. Dit prachtige spel brengt het geschenk van hoogwaardig gezelschap tussen ouders en hun kind op de meest bijzondere momenten van de dag.

Touwtje springen.

Touwtje springen is een geweldige manier voor kinderen om actief te blijven en tegelijkertijd plezier te hebben! Het is niet alleen een uitstekende cardio training, maar ook een gemakkelijke activiteit die kinderen bijna overal kunnen doen, van de achtertuin tot de speeltuin. Bovendien zijn er tal van leuke springtouw spelletjes die je samen als gezin kunt spelen!

Barnsteen armbanden.

Deze charmante, aantrekkelijke barnsteen armband voor baby’s heeft de perfecte lengte van 14 cm om tand gerelateerde ongemakken te verhelpen. De wetenschap achter de armband werkt bij contact met het lichaam; de hars bestanddelen worden geactiveerd en smelten samen. Dit zorgt vervolgens voor opname in het lichaam en werkt als een vorm van natuurlijke pijnstiller die het lijden door doorkomende tandjes kan verzachten. Dankzij de omgevingswarmte kan deze prachtige armband de kleintjes de broodnodige verlichting brengen in deze moeilijke periode.

Hoelahoepen.

Een klassieke favoriet onder zowel volwassenen als kinderen! Hoelahoepen is niet alleen een uitstekende vorm van aerobics; het helpt ook de motoriek, coördinatie en het algemene evenwicht te ontwikkelen. En vergeet niet hoeveel plezier u kunt beleven aan het vertonen van hoelahoep trucs met vrienden of familieleden!

Tuingereedschap voor kids.

Tuinieren is een fantastische activiteit die geduld en verantwoordelijkheid bijbrengt en tegelijkertijd gezonde eetgewoonten bevordert. Door te investeren in tuingereedschap van goede kwaliteit, zoals kinder troffels en handschoenen, weet je zeker dat je kleintje alles heeft wat hij nodig heeft voor urenlang buitenplezier (en leren)!

Conclusie.

Het bevorderen van de gezondheid van onze kinderen hoeft niet altijd saai te zijn! Met deze vijf leuke artikelen kun je lichaamsbeweging aanmoedigen zonder de geneugten van de kindertijd op te offeren. Of u nu één of alle vijf deze items voor uw gezin kiest, u kunt er zeker van zijn dat buitenspelen nooit uit de mode raakt!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen