4x cadeau inspiratie voor oma 0 925

4x cadeau inspiratie voor oma

De meeste grootouders spelen een belangrijke rol in het leven van hun kleinkinderen. Zeker nu de kosten voor het kinderdagverblijf steeds hoger worden zien we dat opa en oma een grotere taak krijgen. Alhoewel opa natuurlijk net zo belangrijk is, is de band met je (schoon)moeder misschien nog net iets specialer. Is zij binnenkort jarig of viert ze een andere bijzondere gelegenheid? Dan is het natuurlijk een leuk idee om haar in het zonnetje te zetten namens jouw kinderen. Niet alleen om haar lekker te verwennen, maar ook om duidelijk te maken hoeveel zij voor jou en je gezin betekent. Hoog tijd voor de nodige inspiratie dus! Wij zetten 4 originele cadeautjes voor oma voor jou op een rijtje.

1.    Een mooie sleutelhanger

Een cadeau hoeft zeker niet groots te zijn om indruk te maken. Een kleine sleutelhanger kan al voor een onverwachte lach zorgen. Ook wanneer ze altijd klaagt dat ze haar sleutelbos kwijt is, kan dit een prima cadeau zijn. Met een gepersonaliseerde sleutelhanger is deze immers uit duizenden te herkennen. Kies bijvoorbeeld voor een schattige foto van je kinderen, een mooie quote of ander symbool om jullie liefde aan haar te tonen. Succes gegarandeerd!

2.    Een mooi knutselwerkje

Wat vind je zelf mooi om te krijgen van je kinderen? Het gezegde: ‘liefde is niet te koop’ klopt natuurlijk als een bus. Het is uiteraard prachtig om op je verjaardag of Moederdag een geweldig duur cadeau te krijgen, maar een zelfgemaakt kunstwerk blijft nog altijd het allermooist. Beschik je dus over een klein budget en wil je jouw (schoon)moeder en de oma van je kinderen toch in het zonnetje zetten? Maak dan eens een middagje vrij en ga lekker aan de knutsel. Het cadeau zal niet alleen zeker in de smaak vallen, maar het is ook nog eens een leuk tijdverdrijf op een regenachtige Hollandse dag.

3.    Mooi sieraad

Wil je haar een tastbare cadeau geven? Iets wat ze altijd bij zich kan dragen? Kies dan voor een mooi sieraad. Geen paniek, ook dit kan je zo duur maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een hippe armband met naam van Shoppe.nl. Deze kan je geheel naar wens personaliseren, waardoor deze altijd in de smaak valt bij jouw (schoon)moeder.

Als je een sieraad cadeau wilt doen is het belangrijk om met de wensen van oma rekening te houden. Draagt zij vooral gouden sieraden? Zorg er dan voor dat de armband of ketting met naam ook in goud(kleur) is. Hierdoor past het beter bij haar andere sieraden en voorkom je dat deze alleen maar in de kast blijft liggen.

4.    Dagje weg

Alhoewel een tastbaar cadeau natuurlijk ontzettend leuk kan zijn is een dierbare herinnering natuurlijk ook een bijzonder goed idee. Overweeg daarom om oma eens een dagje mee uit te nemen. Samen met het hele gezin pannenkoeken eten, een dagje naar een pretpark of gewoon lekker naar de stad. Werkelijk alles is mogelijk. Tijd met jullie als gezin is misschien wel het mooiste wat je een oma kan geven. Natuurlijk kan je het dagje weg ook combineren met een klein cadeautje, waardoor ze iedere keer weer aan deze dag wordt herinnerd. Geef haar bijvoorbeeld na afloop een sleutelhanger met foto van shoppe.nl om deze dag voorgoed in haar geheugen te griften.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen