3 redenen om een bloemenabonnement af te sluiten 0 587

3 redenen om een bloemenabonnement af te sluiten

Er is bijna niemand ter wereld die niet van bloemen houdt. De prachtige kleuren, geuren en vormen maken iedereen blij. Als jij ook zo vrolijk wordt van bloemen, overweeg dan eens een bloemenabonnement aan te schaffen! In deze blog lees je meer over waarom dat zo’n goed idee is. 

Flexibele opties

Ten eerste zijn er erg veel keuzemogelijkheden bij het afsluiten van een bloemenabonnement en zijn deze opties heel flexibel. Zo kan je bijvoorbeeld zelf, afhankelijk van je budget bepalen hoe groot het boeket wat je ontvangt is. Ook kan je zelf bepalen hoe vaak je een bos bloemen wil ontvangen. Daarnaast kan je het abonnement ook tijdelijk pauzeren, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat. Ten slotte is het bloemenabonnement ook altijd weer eenvoudig op te zeggen. 

Verrassend boeket

Daarnaast is het ook elke keer weer een verrassing uit welke bloemen je boeket zal bestaan. Dit komt omdat er gewerkt wordt met verse seizoensbloemen die steeds maar een deel van het jaar beschikbaar zijn. De bloemschikkers doen elke keer weer hun best om een uniek en prachtig boeket samen te stellen. Je weet dus bij voorbaat niet wat je krijgt, maar ga er maar vanuit dat het een sowieso een prachtig boeket is!

Voordelig

Ten slotte is een groot en zeker niet onbelangrijk voordeel van een bloemenabonnement dat de prijs een stuk lager ligt dan wanneer je regelmatig een los boeket bij de bloemist zou halen. Dit komt omdat het boeket rechtstreeks van de producent naar de consument gaat. Deze kortere keten houdt in dat er minder mensen betaald hoeven te worden. Deze kostenbesparing wordt meteen aan jou als klant doorberekend. Dat is het zeker waard als je bedenkt dat de boeketten ook nog eens gratis thuisbezorgd worden, terwijl jij normaliter naar de winkel zou moeten. Een bijkomend voordeel van de kortere keten is trouwens ook dat de bloemen een stuk verser zijn en dus langer mooi blijven. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen