Voor haar heb je alles over 0 668

sieraden

Je moeder, dochter, verloofde of vlam. Die ene vrouw die jouw hart sneller laat kloppen. Wat ga je haar schenken om de affectie die je voelt te bewijzen?

 

Dat kan van alles zijn. En het mooie is dat je niet op haar verjaardag of 14 februari hoeft te wachten. Vriendschap en liefde kennen immers geen datum. Natuurlijk kan het gaan om de dag waarop je haar voor het eerst ontmoette. Of een ander moment in het jaar die voor jullie om de een of andere reden betekenis heeft. Maar op zo’n dag mag je al van elkaar verwachten dat je de ander iets geeft. Is het niet veel leuker om haar compleet te verrassen?

 

Nee, daar hoef je niet over na te denken. ‘t Antwoord is gewoon een volmondig ja.

 

Maar nu moet je nog een categorie uitkiezen. Wellicht heb je geluk en heeft ze laten doorschemeren of je zelfs heel direct verteld wat ze wil hebben. In dat geval hoef je je alleen maar naar de juiste (online) winkel te begeven, je portemonnee te trekken en het te kopen. Zoniet, dan kies je natuurlijk wel iets dat echt aan haar geluk ontbreekt en waar ze absoluut blij van wordt. Onmogelijke opgave? Echt niet! Deze dame betekent immers zo veel voor je dat je, mocht het nodig zijn, het onmogelijke mogelijk maakt. Dus maak er maar werk van!

Accenten

Misschien verbaast het je dat ze überhaupt cosmetica wil gebruiken. Ze is al zo mooi van zichzelf! Desalniettemin legt make-up wel heel mooi de focus op haar schoonheid. Bepaalde puntjes op de i laten haar zelfverzekerd overkomen en waarom zou je haar niet zo willen zien opfleuren? Maak je bekend met haar beauty routine, wees belangstellend en vraag haar wat ze precies gebruikt of ga op een andere manier op onderzoek uit. Door haar moeder of beste vriendin te (onder)vragen, bijvoorbeeld.

Bonne bonne bonne

Geld geven? Mooi niet! Dat betekent dat je geen moeite hebt willen doen. Anderzijds wil je haar ook iets geven dat ze aan iets specifieks kan besteden. Als je het zo bekijkt, is een tegoedbon juist een heel tof idee. Want wat nou als je haar een nieuw boek wilt schenken maar geen flauw idee hebt of die ene specifieke titel zich al in haar verzameling bevindt? We bedoelen maar!

Van persoonlijke aard

Een illustratie. Een geboetseerd object. Een apparaatje dat je zelf hebt samengesteld. Een heerlijk gerecht. Een dagje uit. Wat het ook maar is, een cadeau dat je persoonlijk hebt samengesteld is zo veel waard. Dat zal de dame in kwestie ook erkennen!

Fonkeling

Om haar hals, bijvoorbeeld. In haar oren, om haar vinger… dat hangt maar net af van het sieraden voor dames dat jij haar cadeau doet. Vanwege de relatief hoge kostenpost laat je hiermee zien hoeveel je voor haar ver hebt!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen