Met je gezin op vakantie in de voorjaarsvakantie? Hierbij enkele tips: 0 874

voorjaarsvakantie gezin

De jaarwisseling is geweest. Het is alsof de dagen weer gaan lengen; elke dag weer een beetje lichter. Iets begint te kriebelen: zullen we binnen afzienbare tijd een weekje weg gaan met elkaar? Tijdens de voorjaarsvakantie bijvoorbeeld! We duiken in wat artikelen over travel, trips en reisjes op internet.

Even schiften

Er is te veel. We moeten het even wat systematischer aanpakken. Skiën valt af vanwege m’n knieën. In Duitsland en Frankrijk zijn we vorig jaar geweest. Heel ver weg willen we nou ook weer niet, maar het moet wel al prettig weer zijn. De randen van Europa dus.

Nu wat inzoomen

Met dit inzicht bekijken we verschillende reissites en de laatste travel updates. De tips die we hebben voor de randen van Europa:

Zuid-Europese steden

Verzengend heet kunnen ze worden in de zomer, de Zuid-Europese steden. In het voorjaar vaak verrassend prettig om te verblijven. Gebruik een Zuid-Europese stad als uitvalsplaats voor dagtochtjes. Vergeet daarbij natuurlijk de stad zelf ook niet te bezoeken.

Tent?

Zo vroeg in het jaar in een tent? Ja hoor! In een ingerichte tent is het heerlijk vakantie vieren, óók in het voorjaar in Zuid-Europa. Vestje mee voor ’s avonds. Er niet op rekenen om de hele dag in de zon te liggen bakken, maar gewoon: er lekker op uit met elkaar in een bijzondere omgeving.

Wij zijn geen kampeerders..

Het hóeft natuurlijk geen tent te zijn. Een stacaravan of klein huisje is een tikje duurder, maar wel wat comfortabeler.

We weten het gewoon niet

Keuzes maken is soms moeilijk. Al helemaal als het gaat om een gezinsvakantie in het voorjaar. Maar moeten die keuzes nu allemaal al gemaakt worden? Reserveer de vakantieperiode bij je werkgever(s) (daar ontkom je niet aan), selecteer het Zuid-Europese land van je keuze, en gá er gewoon met gezin heen. Zoek dat leuke hotelletje dat je anders nooit zou vinden. Lekker op de bonnefooi! Soms wat creatief zijn, maar met wat flexibiliteit komt het allemaal goed en kun je met het gezin de voorjaarsvakantie van je leven hebben!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen