Het ruime assortiment van Intex zwembaden 0 375

Het ruime assortiment van Intex zwembaden

Als je je aan oriënteren bent op zwembaden voor in je achtertuin, ben je vast het merk Intex tegen gekomen. Wat je reden ook is om een zwembad te kopen, dit is waarom je voor een zwembad van Intex kunt gaan.

Ruim assortiment

Intex heeft een ruim assortiment en accessoires. Van simpele kleine opblaasbadjes tot een volledig frame zwembad, Intex heeft het allemaal. Ook zijn er veel verschillende maten om uit te kiezen, zodat er ook een tussen zit die goed in je tuin past.

Kwaliteit

Een zwembad van Intex is sterk tegen slijtage, zout water en zonnestralen. Het zwembad is gemaakt van een sterk drielaags folie. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van flexibel PVC, de laag die ertussen zit is gemaakt van versterkt polyester. Zo kun je jaren van je zwembad genieten.

Er zijn vier verschillende soorten:

 • De Intex Easy Set:
  Het bekende ronde zwembad met de opblaasbare rand. Je zet dit model eenvoudig binnen een half uur op en is makkelijk te onderhouden. Dit is een zwembad dat in vrijwel elke tuin een plekje kan vinden.
 • Intex Metal Frame:
  Een rond of rechthoekig zwembad dat gebruik maakt van een metalen frame om te blijven staan. Hierdoor is het een steviger en iets duurder zwembad dan de Easy Set. Ook dit zwembad kun je binnen een half uur opzetten en kun je krijgen in een ronde en rechthoekige vorm.
 • Intex Prism Frame:
  Dit model is te verkrijgen in een ronde, rechthoekige en vierkante vorm. Het frame is gemaakt van een ovale buizenconstructie. Dit zwembad is in ongeveer drie kwartier klaar om gevuld te worden.
 • Intex Ultra XTR Frame
  Dit is de top klasse van Intex. Een strak en stevig zwembad ondersteund door een stalen stellage met grafiet grijze kleur. Het zwembad is binnen 45-90 minuten opgezet en klaar om gevuld te worden. Bij dit zwembad krijg je een uitgebreid pakken aan accessoires zoals een trap, pomp en afdekzeil.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen