De voordelen van Ultherapy 0 226

Ultherapy is een baanbrekende niet-chirurgische anti-aging handeling waarbij gebruik wordt gemaakt van gefocust ultrasoongeluid om losse huid in het gezicht, de hals en de borst op te tillen en te verstevigen. Het kan zelfs rimpels op het decolleté gladstrijken. Maar wat maakt ultherapy zo aantrekkelijk? Hier zijn vijf van de belangrijkste voordelen die u kunt verwachten wanneer u ultherapie behandelingen krijgt: 

Voordelen Ultherapy

1. Verbeterd uiterlijk – Met ultherapy ziet u vrijwel direct na de behandeling een verbetering van uw gezichtscontouren en rimpels. De resultaten blijven na verloop van tijd verbeteren naarmate de collageenproductie toeneemt en meer weefsel op natuurlijke wijze optrekt en strakker wordt. 

2. Langdurige resultaten – Ultherapy biedt langdurige resultaten zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan. Behandelingen kunnen tot twee jaar duren, afhankelijk van het natuurlijke huidverouderingsproces van het individu. 

3. Veilig en niet-invasief – ultherapy is een veilige, niet-invasieve procedure die geen snijden of hechten vereist. Er zijn geen incisies of sneden, wat betekent dat er geen risico op infectie of littekens is. 

4. Geen downtime – ultherapy behandelingen duren meestal minder dan een uur  en er is geen downtime na de behandeling. U kunt teruggaan naar uw normale dagelijkse activiteiten nadat u klaar bent met de behandeling. 

5. Betaalbaar – ultherapy huidbehandelingen zijn veel betaalbaarder dan veel chirurgische procedures en zijn steeds populairder geworden als een anti-aging oplossing. 

Ultrasound therapie

Ultherapy, ook bekend als ultrasound therapie, is een effectieve en veilige huidbehandeling voor huidverjonging. Het gebruikt gerichte ultrasone energie om de diepe lagen van de huid met inbegrip van het diepe weefsel, collageen en elastinevezels aan te pakken. Dit helpt om genezing te bevorderen en de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Het voor ulthera behandelingen gebruikte apparaat bestaat uit een handstuk dat ultrasone golven met hoge intensiteit uitzendt die op verschillende diepten door het huidoppervlak dringen. Wanneer met ultherapy deze golven dieper in de huidlaag doordringen, creëren ze kleine thermische zones die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de collageenproductie, terwijl ze de warmte vasthouden om de bestaande collageenvezels aan te spannen. 

Een ultherapy sessie duurt meestal ongeveer 30 tot 60 minuten en kan worden gebruikt voor het gezicht, de hals en de borst. De resultaten van ultherapy zijn binnen enkele dagen tot enkele maanden zichtbaar, maar kunnen bij goed onderhoud jarenlang aanhouden. Ultherapy wordt ook als veiliger beschouwd omdat het een eigen echo systeem bevat waarmee je de juiste huidlaag kan kiezen en bijvoorbeeld bloedvaten en fillers kan herkennen, zodat je hier geen ultrasone energie afgeeft.. 

Met ultherapy kunt u er op uw best uitzien en zich goed voelen zonder de risico’s en kosten van een operatief alternatief. De voordelen zijn onmiskenbaar, dus waarom wachten? Plan vandaag nog een consultatie en ontdek of ultherapy iets voor u is. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen