De mooiste helmen voor vrouwen 0 847

helm vrouwen

Ook vrouwen zijn stoer, zeker als ze een helm dragen! Op de scooter of motor, een vrouw met een helm ziet er gewoon gaaf uit. Er zijn talloze helmen die geschikt zijn voor zowel man als vrouw, zoals een klassieke mat zwarte helm, maar er zijn ook genoeg helmen die nét iets meer opvallen. Zo heeft het merk Redbike een uitgebreide collectie met prachtig gekleurde helmen. 

RB-764 Retro jethelm blauw-oranje

Dit is een echte eyecatcher. Een lichte kleur blauw die perfect staat bij de opvallende oranje streep in het midden. De binnen voering heeft een mooie bruine kleur en een bijpassende bruine zonneklep die je er makkelijk op zet. Al deze helmen hebben een snel sluiting waardoor de helm eenvoudig vast en open te maken is.

RB-767 Retro jethelm wit

Een heerlijke kleuren combinatie. Wit met bruin, een klassieke look. Gemaakt van hoogwaardig ABS-polymeriaat (ABS) en heeft een luxe afwerking. Ook bij deze helm zit een glanzende bruine zonneklep. De bruine voering is gemaakt van echt leer en heeft mooie stiksels. Daarnaast zijn de voeringen van de helmen ook antiallergisch. 

RB-752 Retro jethelm vanilla

Deze matte jethelm dankt zijn naam aan de ivoor witte kleur en heeft een donkerbruine streep over het midden van de helm. Samen zorgen deze kleuren voor een prachtig effect wat perfect past bij de bruine, leren voering en bruine zonneklep. Deze helm is gemaakt van hoogwaardig glasfiber en beschikt ook over een luxe afwerking. 

RB-765 Retro jethelm metal flake orange

Met deze jethelm van Redbike zul je zeker opvallen. Deze helm heeft namelijk een oranje kleur met glitter vlokken! Samen met de zilveren afwerking en zwarte voering is dit een plaatje om naar te kijken. Bij deze helm krijg je een bijpassende zwarte zonneklep en net zoals bij de andere helmen krijg je ook extra beschermers voor de drukknoppen. 

RB 762 Retro jethelm Italia

Perfect voor bij je Vespa! Een mooie ivoor witte helm met de kleuren van de Italiaanse vlag. Heb je Italiaanse roots of ben je gewoonweg helemaal gek op dit fantastische land? Dan is dit een heerlijke helm voor jou. Inclusief een zwarte zonneklep en deze jethelm heeft dezelfde specificaties als de andere helmen. 

Wil je je look nou helemaal afmaken? Alle helmen beschikken over een leren klem aan de achterkant waar een motorbil onder vastgezet kan worden. Handig! En wees maar niet bang, deze jethelmen zijn ECE gekeurd, waardoor je niet alleen in stijl, maar ook veilig de weg op kan. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen