De leukste tassen voor moeders 0 1077

Als je moeder bent, dan ben je waarschijnlijk vaak de hele dag in de weer: kind naar school, sportclub of muziekles brengen, werken, boodschappen doen.. Een handige tas is dan een hele handige accessoire! Ben je ook op zoek naar een leuke tas voor moeders? In dit artikel delen we de leukste tassen.

Luiertas

Ben je echt net moeder geworden? Dan is een luiertas natuurlijk onmisbaar. Hierin kun je alle benodigdheden voor je pasgeboren kindje in kwijt zoals luiers, babyvoeding, drinkflesjes en soms zelfs een opvouwbare aankleedkussen. Luiertassen zijn dus erg ruim en handig ingedeeld, zodat je alle spulletjes snel terug kunt vinden. En is je kindje inmiddels al wat groter geworden? De meeste luiertassen van tegenwoordig zijn ontworpen als een normale handtas, waardoor je de tas gerust kunt blijven gebruiken! Kies dus vooral een luiertas die je in het dagelijks leven ook gewoon zou willen blijven dragen.

Rugzak

Voor de moeders die vaak met de fiets zijn, is een rugzak ideaal! Altijd je handen vrij tijdens het fietsen, maar ook als je met je kind aan de hand loopt is het fijn als je niet ook nog een tas moet dragen. En als je je kindje optilt, kun je soms last van je rug krijgen. Een rugzak is dan ook beter omdat je hiermee je schouders en rug minimaal belast (vergeleken met andere soorten tassen). Een leren dames rugzak is bijvoorbeeld erg chique en praktisch tegelijk, want het staat iets vrouwelijker dan de meeste andere rugzakken. Een vintage leren exemplaar staat mooi bij moeders met een boho stijl. Zwarte kunststof rugzakken zijn dan weer veel stoerder en passen daarom weer leuk bij de sportieve moeders. Gelukkig is er dus veel leuks om uit te kiezen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen