Babyshower cadeau 0 796

Het meest in het oog springende verschil tussen een zwangere en een niet-zwangere vrouw is uiteindelijk natuurlijk de grote buik. Dat is ook de reden waarom hier tijdens een zwangerschap veel aandacht aan wordt besteed. Ook tijdens baby showers worden er vaak activiteiten rondom de buik gepland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buikverfsessie, of om het maken van een gipsbuik.

Natuurlijk zijn dit wel leuke dingen, maar veel vrouwen zitten er niet op te wachten om bovenop alle ongemakken die zwangerschap vaak met zich meebrengt, ook nog eens stil te moeten zitten met hun buik in de spotlight, terwijl ze worden aangestaard door de enthousiaste gezichten van het feestcomité. Aan het eind zit ze dan ook nog met een buik die ze weer schoon moet maken en eventueel met een gigantisch gipsafgietsel die uiteindelijk op zolder belandt.

Een mooi alternatief is om een cadeaubon van Gravida te geven voor een 3D geprint beeldje van de zwangere vrouw. Op deze manier staat de buik nog steeds centraal tijdens de babyshower, maar zijn alle ongemakken die erbij komen kijken, opgelost. Iedereen blij dus.

3D geprint beeldje zwangere vrouw

Een 3D geprint beeldje wordt gemaakt aan de hand van een 3D model. Dit model wordt samengesteld door middel van een heleboel foto’s die tijdens de scanafspraak zullen worden gemaakt. Tijdens de scanafspraak worden alle wensen van de zwangere vrouw besproken met betrekking tot het uiteindelijke beeldje. Hieronder staan alle voordelen van dit cadeau-idee op een rij.

Ten eerste hoeft de zwangere vrouw zich niet tijdens de babyshower te ontkleden, terwijl alle ogen op haar zijn gericht. Zij kan in alle rust zelf een afspraak inplannen bij Gravida. Tijdens de scanafspraak mag zij ook zelf kiezen of zij naakt gescand wil worden, of dat zij haar onderkleding aanhoudt. Ten tweede hoeft de zwangere vrouw niet oneindig lang stil te zitten, of te staan tijdens het maken van de scan. De scan duurt namelijk slechts twee minuten. Na 20 minuten staat je zwangere vriendin alweer buiten. De scan zelf is ook niet schadelijk voor de baby. Het is namelijk gewoon een razendsnelle camera. Er komt dus geen gevaarlijke straling bij kijken.

Tot slot houdt zij aan deze ervaring ook een heel mooi, kunstig beeldje over dat haar voor altijd zal herinneren wat voor een goede, lieve vriendinnen zij heeft. Dankzij het bescheiden formaat van het beeldje kan zij hier ongetwijfeld een mooi plekje voor in huis vinden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen