Nano mineralen kopen om goed voor jezelf te zorgen en energiek je dag door te gaan. Mineralen komen oorspronkelijk uit stenen, en komen uiteindelijk in de bodem terecht. Hier kunnen ze door planten worden opgenomen, en die planten eten wij weer. Zo krijgen wij mineralen binnen. Mineralen zijn goed voor onder andere botten en tanden, spieren en zenuwcellen. Wat is dan nu het verschil met nano mineralen? Dit zijn nog kleinere deeltjes die makkelijker op te nemen zijn. Lees snel meer over waarom deze deeltjes gezond zijn.

Nano mineralen kopen in zuiver water

Deze deeltjes zijn een stuk kleiner dan reguliere mineralen, en zweven in zuiver water. Ze bestaan volledig uit de mineraalstof, en er zitten geen toevoegingen bij. Dit is bijvoorbeeld wel het geval bij capsules, waar vaak hulpstoffen aan worden toegevoegd. Ze hebben verder geen smaak, kleur of geur, en daardoor kunnen ze ook snel door het lichaam worden opgenomen. Mensen met specifieke lichamelijke klachten kunnen hierdoor veel baat hebben bij nano mineralen kopen, zoals spijsverteringsproblemen. Door de verbeterde opname is dit erg gunstig.

Te weinig mineralen in de bodem

Je nano mineralen kopen is goed voor de gezondheid. Ze kunnen via de mond worden ingenomen, maar het kan ook als zalf op de huid worden aangebracht. Waarom is het dan goed om supplementen te nemen? Momenteel vindt er veel bodemuitputting plaats. Dit komt door intensieve landbouw en gebruik van dezelfde grond. Het mineraalgehalte in de bodem is hierdoor een stuk lager, en zo krijgen we via de voeding ook minder binnen. Daarom is het niet verkeerd om extra supplementen te slikken, om zo toch voldoende mineralen binnen te krijgen.

Specifieke groepen die baat bij hebben

Doordat Nano mineralen een stuk kleiner zijn kunnen ze anders worden toegediend. Het is daarom voor specifieke groepen met specifieke klachten een potentieel goede aanvulling op een gezonde levensstijl. De deeltjes kunnen hier doelgericht worden aangebracht en kunnen sneller helpen. Daarnaast zijn deze mineralen ook aan te raden voor mensen met spijsverteringsproblemen, omdat ze worden opgenomen via het slijmvlies. Hierdoor komen de deeltjes meteen in de bloedbaan terecht, en dit is makkelijker voor de spijsvertering. Ook mensen die last hebben van slikklachten kunnen baat hebben bij deze mineralen, omdat ze niet via capsules worden ingebracht. Deze mineralen worden namelijk toegediend via een vloeistof, die makkelijk door te slikken is.

Veiligheid is voldoende

Als je nano mineralen kopen gaat, zijn ze helemaal veilig en er zitten geen risico’s aan het gebruik. De kans dat deze deeltjes achterblijven in het lichaam zijn minimaal, omdat ze zo klein zijn. Daarnaast is het zo dat deze deeltjes de prikkeloverdracht tussen de cellen makkelijker potentieel makkelijker kan maken, wat een toevoeging kan zijn op de gezondheid. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat aangetaste en dode cellen in het lichaam worden opgeruimd. Dit komt omdat deze mineralen een elektromagnetisch veld hebben, en daarbij een hoge energetische waarde. Voldoende redenen om meer informatie te verkrijgen over nano mineralen bij Vitacijn.nl en kijken wat deze kunnen toevoegen aan je levensstijl.

Meest populaire onderwerpen

Aanbevolen